Ναι, το ξέρεις ήδη πως το top knot(ψηλός κότσος) είναι το χτένισμα που μπορείς να κρατήσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ειδικά το καλοκαίρι, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι διπλά πρακτικό αφού σου επιτρέπει να διατηρείς ένα τέλειο hairstyle δίχως να ανεβαίνει η θερμοκρασία σου στους 50 βαθμούς κελσίου.

Το messy– ατημέλητο top knot χαρίζει ένα ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα σέξι hairlook.

Από το φθινόπωρο του 2013 το styling γυρίζει σελίδα και επιστρέφει στις ατέλειες. Ένα hairlook που βασίζεται στις ατέλειες (messy) και είναι ταυτόχρονα κλασσικό (topknot) αποτελεί την ιδανική επιλογή. Fashion forward ή all time classic, το messy top knot συνδυάζει και τις δύοτάσεις.

Ωραία όλα αυτά, όμως ως γυναίκα γνωρίζεις πως όσο ανέμελο κι αν φαίνεται ένα hairlook δεν σημαίνει πως προέκυψε τυχαία. Σε αυτό το σημείο έχω ένα καλό και ένα καλύτερο νέο:

Το καλό νέο είναι πως δεν χρειάζεται να διαθέτεις ικανότητες κομμωτικής για να δημιουργήσεις ένα messy top knot.

Το καλύτερο νέο είναι πως αν έχεις τα κατάλληλα προϊόντα styling, η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στη Casual σειρά προϊόντων hairstyling του πασίγνωστου brand, Toni & Guy.

Toni&Guy Casual Series

Toni&Guy Casual Series

Τα Toni & Guy παρουσιάζουν κάθε χρόνο νέες συλλογές προϊόντων που εμπνέονται από τις τελευταίες τάσεις και τις συλλογές διεθνών οίκων μόδας, όπως αυτές παρουσιάζονται στα catwalks. Το 2004, άρχισε η συνεργασία-θεσμός μεταξύ Toni & Guy και London Fashion Week, που έφερε πιο κοντά από ποτέ άλλοτε την υψηλή μόδα με την κομμωτική και έτσι γεννήθηκε η σειρά Toni & GuyHair Meet Wardrobe.

H Casual σειρά προσφέρει προϊόντα stylingγια ανέμελα χτενίσματα με υπέροχη υφή και ξεχωριστή αίσθηση ζωντάνιας.

Για να δημιουργήσεις το ακόλουθο messy top knot:toni-n-guy-bun

…δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις αυτό το βίντεο (μια εικόνα = χίλιες λέξεις).

Για το συγκεκριμένο χτένισμα χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα:

…και ένα styling tipγια το κλείσιμο: Αν σου άρεσε το hairstylingπου πρότεινε ο MarcJacobsγια την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2013 του brand Marc by Marc Jacobs, μπορείς να ολοκληρώσεις το hair look δένοντας κάτω από το messy top knot ένα φουλάρι σε στυλ τουρμπάνι.

Τα προϊόντα Toni & Guy θα τα βρείτε μόνο στα Hondos Center και τα προϊόντα της σειράς Toni & Guy– Hair Meet Wardrobe διαθέτουν QR code που παραπέμπουν σε βίντεο με “how to make” διάφορα hair styles.