Τα μαντίλια έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα της άνοιξης καθώς τόσο με τα σχέδια όσο και με τον τρόπο δεσίματος τους αναβαθμίζουν στη στιγμή το σύνολο μιας γυναίκας.

Οι Dolce e Gabbana έντυσαν με μεταξένια floral, μπαρόκ σχέδια τις σινιών κομμώσεις των γυναικών και τα συνδύασαν με υπερμεγέθη σκουλαρίκια.

Dolce e Gabbana Spring 2013

Dolce e Gabbana Spring 2013

Ο Marc Jacobs πρότεινε να φορέσουμε τα μαντίλια ως τουρμπάνια ή να τα τυλίξουμε σφιχτά γύρω από τον λαιμό ή τη μέση. Το αποτέλεσμα είναι τόσο βουκολικό όσο και σοφιστικέ και σίγουρα μας δίνει πολλές ιδέες για εμφανίσεις στην πόλη.

Marc by Marc Jacobs Spring 2013

Marc by Marc Jacobs Spring 2013

Ο Ralph Lauren πάλι ήταν ξεκάθαρος στις τάσεις που πρότεινε καθώς αναζήτησε έμπνευση στη Γαλλία και την Ισπανία και έδεσε το μαντίλι στο λαιμό σε κλασσικό δέσιμο «αυτιά κούνελου» και το συνδύασε με μπερέ ή ισπανικό καπέλο.

Ralph Lauren french style Spring 2013

Ralph Lauren french style Spring 2013

Ralph Lauren spanish style Spring 2013

Ralph Lauren spanish style Spring 2013

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς σε μαντίλια και φουλάρια σε floral, γεωμετρικά, έθνικ μοτίβα και στο τέλος του άρθρου θα βρείτε ένα βίντεο με 25 διαφορετικούς τρόπους για να δέσετε ένα μαντίλι.

 

 

 

Τέλος, θυμηθείτε πως τα φουλάρια αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια γυναίκα που αγαπά τα μονόχρωμα κι απλά σύνολα και θέλει να προσθέσει μια πινελιά έντονου χρώματος ή εμπριμέ ντεσέν.