Το μεικτό δέρμα είναι ιδιαίτερο γιατί έχει τα χαρακτηριστικά τόσο του λιπαρού, όσο και του ξηρού δέρματος και κατά συνέπεια έχει και ιδιαίτερες ανάγκες. Η περιποίηση αυτού του τύπου δέρματος είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Το πρόσωπο αντιμετωπίζεται σαν να υπάρχουν δυο τύποι δέρματος. Συνήθως τα άτομα με μεικτή επιδερμίδα εμφανίζουν λιπαρότητα στο λεγόμενο Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και έτσι εκείνο που ζητούν είναι ένα δροσερό, ματ και ενυδατωμένο δέρμα με απόλυτη απαλότητα!

Για αυτόν το λόγο τα Δερματολογικά Εργαστήρια  Avène δημιούργησαν ένα νέο πρόγραμμα φροντίδας για να προσφέρουν καθημερινά στο μεικτό δέρμα ματ αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 απαλά και διακριτικά αρωματισμένα προϊόντα :

–           Ο Aφρός (Mousse) καθαρισμού καθαρίζει και αφαιρεί με απαλότητα το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χάρη στην απαλή καθαριστική του βάση χωρίς σαπούνι,

–          Η Κρέμα Fluide matifiant για ματ αποτέλεσμα προσφέρει άμεσο ματ αποτέλεσμα και ενυδατώνει το δέρμα.

Οι πολύ καθαρές συνθέσεις των 2 προϊόντων συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με έναν ελάχιστο αριθμό δραστικών συστατικών: το γλουταμινικό οξύ εξισορροπεί την περίσσεια σμήγματος, οι απορροφητικές μικροκάψουλες απορροφούν τη γυαλάδα και το ιαματικό Νερό της Avène προσφέρει στο δέρμα τις φυσικά καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του, ενώ δεν περιέχουν paraben.

Αφρός (Mousse) καθαρισμού: 14.00€ Fluide matifiant: 16.50€

Αφρός (Mousse) καθαρισμού: 14.00€
Fluide matifiant: 16.50€