Αθεράπευτα ρομαντικοί ή εξαιρετικά τολμηροί επιλέγουν να επισφραγίσουν την αγάπη τους κάνοντας το ίδιο ή αλληλοσυμπληρωμένο τατουάζ με το ταίρι τους.

Οι ιδέες ποικίλουν. Ίσως το πιο συχνό σχέδιο να είναι η καρδιά, συχνά κομμένη στη μέση έτσι ώστε να βρίσκει το άλλο της κομμάτι πάνω στο σώμα του άλλου.

Άλλοι κάνουν άγκυρες για να δείξουν πως ο ένας βρήκε στον άλλον το «λιμάνι του» ενώ δημοφιλές είναι και το σχέδιο με το κομμάτι παζλ που κουβαλά ο καθένας στο σώμα του το οποίο συμπληρώνει το ένα το άλλο.

Τέλος, αν η καρδιά σας έμενε κλειδωμένη για καιρό, ίσως κάποια στιγμή να βρεθεί εκείνος/η που θα χαράξει πάνω του το κλειδί που να την ξεκλειδώνει.

Μόνο προσοχή, γιατί το τατουάζ είναι ανεξίτηλο. Θυμηθείτε τι είχε πάθει στα νιάτα του ο Johnny Depp όταν είχε χαράξει την επιγραφή «Winona for ever» για να τιμήσει τον έρωτα του με την ηθοποιό-είδωλο των 90s, Winona Ryder για να σπεύδει να το διορθώσει μετά το χωρισμό τους με επέμβαση laser ώστε να το μεταλλάξει σε «Winο for ever».Johnny_Depp_Tattoo