Μάθαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μελλοντικές εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ‘Άγριες Μέλισσες’. Οι περισσότερες αφορούν την επιστροφή της Δρόσως στο χωριό και την συμβίωση των πρωταγωνιστών με τον Μάνο Βόσκαρη. Ακόμη, η Ασημίνα μπλέκεται σε σκοτεινά μονοπάτια και Κωνσταντής αποφασίζει να ματαιώσει τον γάμο του με την Δόμνα καθώς είναι ερωτευμένος με την μικρότερη αδερφή Σταμίρη…

Σύμφωνα με τα spoilers ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα κάνουν έρωτα. Οι δυο τους έχουν έρθει κοντά και ο Κωνσταντής θα τα τινάξει όλα στον αέρα για χάρη της Δρόσως, και θα ματαιώσει τον γάμο του με τη Δόμνα.

Η Δρόσω από την πλευρά της γοητεύεται από το ενδιαφέρον του, αφού μάλιστα γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, ωστόσο ξέρει ότι θα ξεσπάσει νέα αναταραχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη. Ωστόσο, το πάθος θα κυριαρχήσει της λογικής.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω το νέο ζευγάρι

Ο Κωνσταντής θα πείσει τη Δρόσω για τα ερωτικά συναισθήματά του και οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι. Η αγάπη του ξεχειλίζει για εκείνη και η ίδια θα κάνει έρωτα μαζί του. Το μόνο εμπόδιο για τον γιο του Δούκα είναι η αρραβωνιαστικιά του, η Δόμνα, γι’ αυτό αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους. Η Μυρσίνη όμως γίνεται έξαλλη με τη στάση του και του ζητεί να σοβαρευτεί.

Τότε η Δόμνα που κρυφακούει τη συζήτηση μάνας και γιου, γίνεται πυρ και μανία και ορκίζεται να του κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη σε περίπτωση που τη ρεζιλέψει. Από την άλλη μεριά, ο μελλοντικός πεθερός του, ο Θέμελης, τον κρατάει στο χέρι με τα κτήματα της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης… Κτήματα για τα οποία ο Δούκας έχει άλλα σχέδια.

Οι απειλές του Τάκη στη Δρόσω και ο διασυρμός

Η Δρόσω όμως θα βρει ξανά μπροστά της τον Τάκη. Ο άνδρας που την οδήγησε στα καταγώγια της Τρούμπας και στη συνέχεια στην πορνεία θα δείξει το πιο κακό του πρόσωπο. O Τάκης θα πάει να βρει τη Δρόσω στο Διαφάνι και θα την εκβιάσει λέγοντάς της να ζητήσει από την αδελφή και τον γαμπρό της χρήματα, αλλιώς θα αποκαλύψει στον Δούκα Σεβαστό όλη την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

Εκείνη όμως δεν φοβάται πια, γιατί έχει προστάτη της τον Κωνσταντή και εκείνος είναι που θα κρατήσει σε απόσταση τον Τάκη. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, θέλοντας να εκδικηθεί τη Δρόσω, που γύρισε σελίδα στη ζωή της, θα αφήσει επίτηδες στο χωριό φυλλάδια με τη φωτογραφία της από το μπαρ Χαβάη και έτσι θα μάθουν όλοι τη μυστική ζωή της στην Τρούμπα ως Ρόζα.

Σε δύσκολη θέση και πάλι η Ελένη

Και η αδελφή της Δρόσως, η Ελένη, θα δει ξανά στο Διαφάνι να ζωντανεύουν οι εφιάλτες της με τον χειρότερο τρόπο! Ο δάσκαλος βάζει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί τον βασανιστή της αγαπημένης του και αρχίζει να σχεδιάζει πώς θα γίνουν γνωστά τα εγκλήματά του στους πάντες. Ωστόσο εκείνη δεν επιθυμεί να μαθευτούν στο χωριό ο βιασμός της και η έκτρωση από τον Βόσκαρη. Η στάση της θα προκαλέσει ρήξη και τριβές ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Λάμπρο, ο οποίος επιμένει να φύγουν από το χωριό.

Η Ελένη όμως του καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο όπου μεγάλωσε. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τη Σταμίρη, αλλά εκείνη έχει ανθρώπους πάντα στο πλευρό της που τη βοηθούν, γεγονός που τον εξοργίζει! Ο Μάνος Βόσκαρης, γεμάτος οργή, εισβάλλει στο σπίτι της Λενιώς, για να τη βιάσει, και εκείνη, αντικρίζοντάς τον, αποφασίζει να μη γίνει ξανά έρμαιο των ορέξεών του. Θέλει να της αποδείξει ότι εκείνος κάνει κουμάντο στο Διαφάνι, πλέον όμως η Ελένη είναι πιο δυνατή, γιατί επέστρεψε στις ρίζες της και είναι ελεύθερη. Δίνει μάχη σώμα με σώμα και ο Βόσκαρης υποκλίνεται στο θάρρος της. Ένας αρρωστημένος έρωτας αρχίζει για τον Βόσκαρη…