Μεγάλη ανατροπή από το Star Channel, το οποίο έκανε την ανακοίνωση του 3ου κύκλου του πολύ πετυχημένου ριάλιτι σόου Greece’s Next Top Model. Σε νέο τρέιλερ, καλεί τα ανερχόμενα μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή για την επόμενη σεζόν. Αυτή τη φορά όμως οι συμμετέχοντες του GNTM 3 δεν θα είναι μόνο κορίτσια αλλά και αγόρια!

Συγκεκριμένα, θα είναι mixed με γυναίκες μοντέλα και άντρες μοντέλα, όπως έχει γίνει στους τελευταίους κύκλους του αμερικάνικου (αλλά και άλλων) εκδοχών του Next Top Model.

Πολλοί fans έκαναν σχόλια εδώ και χρόνια στο twitter ότι θα ήθελαν πολύ να δουν ένα τέτοιο φορμάτ. Αναμένουμε να δούμε εάν τα μοντέλα άντρες θα αντεπεξέλθουν τόσο καλά όσο οι γυναίκες στις τελευταίες δύο σεζόν. Θα φέρουν εις πέρας τις προκλήσεις που απαιτεί ο σκληρός χώρος της μόδας;

Άλλη μία ανατροπή του 3ου κύκλου του GNTM είναι ότι αυτή τη φορά, δεν θα συμμετάσχουν οι Έλενα Χριστοπούλου ως coach των μοντέλων (καθώς «μετανάστευσε» σε άλλον σταθμό για να γίνει κριτής στο My Style Rocks 3) και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει αποσυρθεί από το πρότζεκτ. Αναμένουμε να δούμε ποιοι θα τους αντικαταστήσουν και κατά πόσο θα μπορούν να «πατήσουν στα παπούτσια» των προκατόχων τους.

GNTM 3 – Boys & Girls – To νέο τρέιλερ της εκπομπής

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του σταθμού αναγράφεται:

«Ο 3ος κύκλος του GNTM επιστρέφει στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!

Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν οτι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;»