Μάθαμε με έκπληξη ότι στον φετινό τελικό του GNTM 3, δεν θα έχουμε 3 παίκτες όπως στους προηγούμενους, μα 4. Μετά την αποχώρηση του “ξανθού άγγελου” Έντουαρντ Στεργίου (που προκάλεσε θλίψη και οργή στο κοινό), οι: Αιμιλιάνο, Παρασκευή, Ηρακλής και Αντρέας, συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, το ριάλιτι μοντέλων συνεχίζει τις ανατροπές, καθώς στον σημερινό τελικό θα έχουμε όντως 3 παίκτες, με αποχώρηση ενός μετά το τελικό catwalk.

Τα spoilers μίλησαν και έχουμε το όνομα του παίκτη που δεν τα καταφέρνει. Και δεν πρόκειται για άλλον από τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Το φαβορί που είχε σταθερά ανοδική πορεία καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, φαίνεται πως θα έχει την λιγότερη ‘δυνατή’ πασαρέλα και θα αποχωρήσει μία ανάσα πριν τον live τελικό.

Υπενθυμίζουμε ότι στον φετινό τελικό ο κάθε φιναλίστ θα μπορεί να επιλέξει 2 παλιούς παίκτες για να του συμπαρασταθούν στην τελική δοκιμασία. Επίσης, ψηφοφορία του κοινού αυτή τη φορά θα γίνει τηλεφωνικά και όχι διαδικτυακά, ώστε να αποφευχθεί το περσινό και προπέρσινο φιάσκο, που υπολειτουργούσε ή δεν λειτουργούσε καθόλου το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Αυτή τη χρονιά θέλουμε 1 νικητή/τρια!

Αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια του GNTM 3 Boys & Girls!