Το μπάνιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο δίνουμε την λιγότερη σημασία. Και πόσο λάθος κάνουμε, αλήθεια! Γιατί το μπάνιο λέει πολλά για ένα σπίτι και είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Για αυτό και βρήκαμε όλα εκείνα τα εύκολα tips για να το ανανεώσεις στη στιγμή, εύκολα και γρήγορα!

1 Διάλεξε την χρωματική σου παλέτα
bathroom
Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή σε οποιοδήποτε χώρο πρέπει πρώτα να αποφασίσεις σε τι χρωματικούς τόνους θα παίξεις. Αγαπημένη μας η παλέτα του λευκού και του γκρι!

2 Τύλιξε τις πετσέτες σου
styling-tips

Είναι ένα πολύ εύκολο κόλπο και ένα που μοιάζει μηδαμινό, αλλά είναι εκείνο που θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Οι τυλιγμένες σε ρολά πετσέτες που συναντάμε σε ξενοδοχεία και ξενώνες, θα κάνουν το μπάνιο σου να μοιάζει πιο πολυτελές και πιο προσεγμένο. Τοποθέτησε μερικές λευκές τυλιγμένες πετσέτες σε ένα καλαθάκι και έτοιμη!

3 Πρόσθεσε ένα φυτό
bathroom-2

Ένα! Και μικρό. Μπορείς να το τοποθετήσεις στο τραπεζάκι με τα αρώματα σου ή στην άκρη της μπανιέρας. Είναι σοφιστικέ, απλό και διαφορετικό. Ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις την γωνία σου με μερικά αρωματικά κεριά βανίλιας.

4 Επένδυσε σε ράφια
bathroom-5

Είναι λειτουργικά, χρήσιμα και σε γλυτώνουν από το να έχεις όλα σου τα πράγματα μονίμως μες στη μέση. Τοποθέτησε ράφια ψηλά στον τοίχο για να μην φορτώσεις το μπιάνιο ή πάρε μια μακρόστενη ραφιέρα.

5 Μην ξεχάσεις τα καλαθάκια
bathroom-4

Γιατί έχεις άπειρα πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά στο μπάνιο. Βάλε τα όλα μέσα σε καλαθάκια, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και απέφυγε τον πανικό που υπήρχε μέχρι τώρα.