Σίγουρα θα θυμάστε την παλιά διαφήμιση που έλεγε «Μην το πιείτε, λουστείτε». Ε, εδώ η Δήμητρα Γουλά έρχεται με το βιβλίο της “Τι Γεύση Έχουν Τα Καλλυντικά Σας;” να σας μιλήσει για το ακριβώς… αντίθετο, δηλαδή για το πως μπορείτε για παράδειγμα να απολαύσετε μία γερή κουταλιά από την κρέμα προσώπου σας! 
Με την βοήθεια λοιπόν της συγγραφέως, μία γκουρού των φυσικών καλλυντικών, που έχει βοηθήσεις χιλιάδες γυναίκες να βελτιώσουν τον τρόπο με το οποίο αντιμετωπίζουν το σώμα τους, θα μάθετε πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά, εύκολα, γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, υγιεινά και οικονομικά. 
Το βιβλίο αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό που θα σας μυήσει στη μαγεία της φυσικής ομορφιάς. Τα φρούτα, τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, το θαλασσινό νερό και το λάδι ελιάς, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που απλόχερα μας προσφέρει η ελληνική φύση. Η συγγραφέας θα σας δείξει πόσο απλά μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα υλικά για να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά, που θα είναι και υγιεινά και δεν θα σας κοστίζουν πολύ! Και είναι σίγουρο πως θα κάνετε τις φίλες σας να μείνουν με ανοιχτό το στόμα όταν θα τους δείξετε τη μάσκα που φτιάξατε με βιταμίνες Α και Ε με καρότο και μέλι…

TI_GEFSI_EXOUN_TA_KALLINTIKA