«Είσαι η μικρή Πορτοκαλένια μου!» της ψιθύρισε. 

Μέθυσε εκείνη από τον χυμό του ήλιου και έγειρε το κεφάλι της και δέχτηκε να γίνει σιγά σιγά η μικρή Πορτοκαλένια του. Η φωνή του την έστελνε ψηλά, πιο ψηλά κι από τους εφτά ουρανούς του ποιητή του, το πάθος του την παράσερνε. Κι όλα μαζί έγιναν ένα: ο έρωτας… 

Η Αλίκη προδίδει τον άντρα που αγαπάει, χαϊδεύει τις πληγές της στην αγκαλιά ενός παιδιού.
Ο Γιάννης απογοητεύεται από την απόρριψη, μετατρέπει το μίσος του σε εκδίκηση.
Η Χριστίνα νιώθει ευάλωτη μπροστά στον έρωτα, πληρώνει ακριβά το τίμημά του.
Ο Αλέξανδρος ταξιδεύει τα όνειρά του στα σκληρά μονοπάτια της αλήθειας. 

Τέσσερις ήρωες που παλεύουν με τους ανέμους της ζωής τους, με τα παιχνίδια της ψυχής τους και οδηγούνται στην κάθαρση μέσα από αλλεπάλληλες ανατροπές. Και ανάμεσά τους η αγάπη. Που υπομένει και συμπάσχει, χορεύει και τραγουδάει. Που είναι ουρανός και θάλασσα μαζί. Και γίνεται ένα.

Ένα μαγευτικό βαθύ γαλάζιο.

“Το «Βαθύ Γαλάζιο» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από οκτώ χρόνια κι είναι το τρίτο μυθιστόρημα που έχω γράψει. Ανάμεσα στα έντεκα ως τώρα. Είναι ένα από τα βιβλία μου, που αγαπώ πολύ. Γιατί προσπαθεί να παλέψει με τις ανθρώπινες αδυναμίες, τα σκαμπανεβάσματα της ψυχής μας. Να προσεγγίσει δύσκολους στόχους” (Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη)

Αν θέλεις και εσύ να διαβάσεις αυτό το υπέροχο βιβλίο πάρε μέρος τώρα στον διαγωνισμό των εκδόσεων Ψυχογιός για να κερδίσεις ένα από τα τρία αντίτυπα κάνε like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και share τη φωτογραφία. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 11/3 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα από ξεχωριστό post. Καλή επιτυχία!

17 Σχόλια