Όταν έχεις συνηθίσει μία star να είναι εκκεντρική και κοινώς νούμερο, η αλλαγή της στο πιο ανθρώπινο είναι ίσως πιο σοκαριστική κι από τις πιο παράξενες μεταμφιέσεις.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η γνωστή και μη εξαιρεταία ράπερ Nicki Minaj και εμφανίστηκε στα MTV Movie Awards σαν μία απλή θνητή. Φορώντας ένα μαύρο κολλητό φόρεμα Alexander McQueen, χωρίς περούκες, ψεύτικες βλεφαρίδες και θεατρικό μακιγιάζ, η Minaj εντυπωσίασε και μας άφησε επιτέλους να δούμε πώς είναι στην πραγματικότητα.

Θα έλεγε κανείς πως την αρχή την έκανε η Lady Gaga, πες το ειδύλλιό της με τον καλλονό Taylor Kinney, πες τα σούρτα φέρτα με την καλλιτέχνη Marina Abramovic, ήρθε και πέταξε από πάνω της τα αποκριάτικα και “ξεγυμνώθηκε” κυριολεκτικά και μεταφορικά μπροστά μας.

Η βενιαμίν της παρέας, Miley Cyrus, φαγώθηκε να πετάξει από πάνω της τη ρετσινιά της Hannah Montana και τα κατάφερε. Φόρεσε τα εσώρουχά της, μας έβγαλε τη γλώσσα, τρίφτηκε πάνω σε κάθε λογής επιφάνεις, φωτογραφήθηκε από τον Terry Richardson και μετά έκανε στροφή στην ποιότητα. Η νέα καμπάνια του Marc Jacobs με τη Miley ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια, όχι μόνο έσκισε, αλλά απέδειξε πως πολλές φορές η πρόκληση είναι στο να αποζητάς το γυμνό και όχι να το έχεις σερβιρισμένο στο πιάτο.