Αγοράζω δώρα δε σημαίνει ότι πρέπει να ψωνίζεις μόνο για τους άλλους. Ο πρώτος που αξίζει ένα ωραίο δώρο είναι ο εαυτός σου και να το θυμάσαι πάντα αυτό. Να τον φροντίζεις, να τον προσέχεις και να τον περιποιείσαι γιατί μαζί του θα είσαι για μια ζωή. Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε 3 δώρα που μπορείς να σου κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα.

Γούρι 2020

Η Links of London, το βραβευμένο βρετανικό brand κοσμημάτων δημιούργησε ένα μοναδικό ασημένιο γούρι κόσμημα για την νέα χρονιά. Η λάμψη των Χριστουγέννων αποτυπώνεται με τον πιο κομψό τρόπο στο μοναδικά σχεδιασμένο ασημένιο βραχιόλι, διακοσμημένο με ένα καλλιγραφικό 20, με την υπογραφή της Links of London.

Χειροποίητα προϊόντα περιποίησης

Ένα λάδι προσώπου και σώματος με περλέ λάμψη χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις αυτά τα Χριστούγεννα! Το Winter Glow by Laouta (www.laoutashop.com)είναι πλούσιο σε θρεπτικά και ενυδατικά έλαια, έχει άρωμα βανίλιας και περγαμόντο αλλά και υφή που θα σας κάνει αυτόματα να νιώσετε πιο υγιές, νεανικό και «κρυστάλλινο» το δέρμα σας.

Βιολογικά ροφήματα

Η εταιρία ANASSA ORGANICS, γνωστή για τα υπέροχα ροφήματά της από κορυφαίας ποιότητας ελληνικά αρωματικά φυτά, βιολογικής καλλιέργειας, πρόσθεσε στη γκάμα των προϊόντων της, μια νέα σειρά ροφημάτων, τα Anassa Moments. Η νέα σειρά περιλαμβάνει δέκα ροφήματα, μονοποικιλιακά και μείγματα σε έτοιμες  ατομικές μερίδες – φακελάκια. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να χαλαρώσεις.