Όταν ακούς γυμναστική σκέφτεσαι τον κορμό και τα άκρα σου, σωστά; Σπανίως σκέφτεσαι να γυμνάσεις το πρόσωπό σου, αν και θα έπρεπε αφού αυτό βοηθάει να παραμένει το δέρμα υγιές και σφριγηλό. Η Dior δημιούργησε μια σειρά από βίντεο με τεχνικές και ειδικές ασκήσεις για το δέρμα που μπορείς να κάνεις όποια στιγμή θέλεις, στο σπίτι σου.

Κάθε βίντεο είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο μέρος του προσώπου και περιέχει ασκήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν ενώ εφαρμόζεις το Dior Capture Totale Super Potent Serum.

Άσκηση για μαύρους κύκλους και πρήξιμο ματιών

Με αυτές τις κινήσεις διεγείρεται η λεμφική κυκλοφορία, αποσυμφορούνται κι αποβάλλονται οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Η καλύτερη στιγμή είναι μόλις ξυπνήσεις για να διευρύνεις το βλέμμα σου αμέσως, ανορθώνοντας τους μυς γύρω απο τα μάτια. Αντίο μαύροι κύκλοι και τα μάτια σου θα δείχνουν ξεκούραστα και λαμπερά.

Άσκηση για τη χαλάρωση στο μέτωπο

Ό,τι χρειάζεσαι για να αποβάλλεις τις ρυτίδες έκφρασης από το πρόσωπο και να διεγείρεις την παραγωγή ινοβλαστών -το μαγικό συνδυασμό κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση λείανση των ρυτίδων.

Άσκηση για ζωηρό βλέμμα

Αυτή η προπόνηση βοηθάει στη λείανση των ρυτίδων που σχηματίζονται μεταξύ των φρυδιών και παράλληλα διευρύνει το βλέμμα με ανορθωτικές τεχνικές μασάζ. Τα μάτια δείχνουν ζωηρά και ξεκούραστα όλη μέρα, το βλέμμα γίνεται πάλι σαγηνευτικό.

Άσκηση για καλοσχηματισμένα ζυγωματικά

Ανόρθωση των «μήλων» για ένα τέλειο V σχήμα προσώπου. Με αυτές τις κινήσεις διεγείρεται ο μυς και σηκώνει το ζυγωματικό οστό. Σμιλευμένα, καλοσχηματισμένα, έντονα. Ό,τι χρειάζεσαι για νεανική όψη.

Άσκηση για τις ρυτίδες έκφρασης

Αυτή η προπόνηση διεγείρει άμεσα την κυκλοφορία του αίματος και εξομαλύνει τις ρινοχειλικές ρυτίδες, ανυψώνοντας τους μυς γύρω από το στόμα. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά και το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο όλη ημέρα.

Άσκηση για να απομακρύνεις τις τοξίνες

Κινήσεις που βελτιώνουν τη λεμφική κυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος για ένα οξυγονωμένο πρόσωπο και μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Χαλαρώνει αμέσως ο συχνά τεταμένος στερνοκλειδομαστοειδής μυς και το πρόσωπο δείχνει πιο χαλαρό, τα χαρακτηριστικά πιο απαλά.