Η Γλυφάδα μετά την σχετική ηρεμία του καλοκαιριού παίρνει ζωή και μάλιστα απο αυτό το Σαββατοκύριακο με την ναυαρχίδα της διασκέδασης το Dames Venue Of happiness να κανει την έναρξη της νέας σεζόν.

Έναν χρόνο μετά το opening του, το Dames στη Γλυφάδα εδραιώνεται ακόμα περισσότερο.

FullSizeRender

Μάθαμε πως ετοίμασαν πολλές αλλαγές και στον κατάλογο αλλα και την φιλοσοφία του μαγαζιού αφού τον περασμένο χειμώνα κατάφερε και πέτυχε στη διασκέδαση με τις μοναδικές Live βραδιές, φέτος θα δωθει ιδιαίτερο βάρος στα πρωινά του Dames με εκδηλώσεις και εταιρικά γεύματα αφού ο σεφ με τους υπεύθυνους οργάνωσαν ενα μενού για εταιρικές εκδηλώσεις και προσφορές για lunch break αλλα και Aperitivo τα απογεύματα στον ιδιαίτερο και επιβλητικό χώρο που θυμίζει lobby ξενοδοχείου.

FullSizeRender-3

Οι εταιρίες και κυρίως οι ναυτιλιακές που βρίσκονται στη περιοχή θα εχουν εξαιρετικά advantage απο τη νέα σεζόν με προσφορές και προτάσεις για τις εταιρικές τους εκδηλώσεις.

IMG_7029

Το Dames ειναι γνωστό και για το value for money sushi του και μάλιστα σκοπεύουν να δημιουργήσουν την παροχή του Delivery μονο για τις εταιρίες.

Το DAMES Venue Of Happiness, είναι αναμφίβολα, ένας από τους πιο hot προορισμούς αυτής της χειμερινής περιόδου, και αυτό φαίνεται από την προσέλευση του κόσμου, η οποία αυξάνεται συνεχώς. Σε έναν χώρο λοιπόν, που συνδυάζει την καλύτερη πρωινή χαλάρωση μαζί με τα πιο εντυπωσιακά νυχτερινά events, η all day διασκέδαση, θα έχει ως μόνιμη στέγη της, την οδό Μεταξά 52.