Τον αγαπάς, σε αγαπά και περνάτε τέλεια. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως η ανασφάλεια σου χτυπάει την πόρτα και φοβάσαι πώς θα σε βαρεθεί.

Ναι, συμβαίνει και λογικό είναι. Αλλά εσύ έχεις εμάς και εμείς θα σου πούμε τι πρέπει να κάνεις για να μην σε βαρεθεί ποτέ και να μην νιώσει ΚΑΝ την επιθυμία να φύγει!

1. Xρησιμοποίησε το χιούμορ 
Όσο και να μην το έχεις το άθλημα, προσπάθησε τουλάχιστον! Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από μια γυναίκα που δεν βγάζει κόμπλεξ, γελάει με τα αστεία των άλλων, μπορεί να κάνει κάποιον να γελάσει και κυρίως ξέρει να αυτοσαρκάζεται. Πάντα όλα αυτά χωρίς υπερβολές! Δεν είπαμε να χάσεις και τη θηλυκή σου πλευρά.

2. ΜΗ ζηλεύεις
Ζηλεύεις που μιλάει με μια συνάδελφο από το γραφείο; Ζηλεύεις που μιλάει στο facebook με κάποια παιδική του φίλη; Ζηλεύεις που μπορεί να κοιτάξει κάποια όμορφη κοπέλα στο δρόμο; Μήπως είσαι λίγο υπερβολική; Ναι σε σενα μιλάω! Πού πήγε η αυτοπεποίθηση σου; Ό,τι και να πει, όποια κι αν κοιτάξει (όλοι λίγο πολύ θα κοιτάξουν είναι στο DNA τους), δεν έχει ουσιαστικά καμία σημασία, γιατί για να είναι μαζί σου προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Βέβαια, μιλάμε για φυσιολογικές συμπεριφορές και όχι για κάτι το οποίο θα σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Προσπάθησε λοιπόν να καταλάβεις τη διαφορά, και… δείξε αυτοπεποίθηση!

3. Sex him up!
Εδώ, δεν χρειάζεσαι πολλές διευκρινίσεις. Ποιος άντρας δε θέλει μια γυναίκα που είναι καλή στο σεξ; Άλλωστε και εσύ το ίδιο δε θέλεις από εκείνον; Βγάλε το πάθος που κρύβεται μέσα σου, νιώσε άνετα με τον εαυτό σου (βασικό), μάθε νέα κόλπα, δοκίμασε νέες στάσεις και απόλαυσέ το!

4. Πάντα στην… τρίχα!
Όπως πολύ καλά ξέρεις, οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Οφείλεις λοιπόν, να είσαι πάντα περιποιημένη και όμορφη. Άλλωστε, για αυτό δεν θεωρούμαστε το ωραίο φύλο; Δεν είπαμε να το παρακάνεις, γιατί άλλο ένα μυστικό που πρέπει να ξέρεις είναι πως οι περισσότεροι άντρες θέλουν τη γυναίκα απλή. Άρα θυμήσου: Όμορφη, χωρίς υπερβολές…

5. Να είσαι ανεξάρτητη
Εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολλές φορές το λάθος να “κολλάμε” πάνω σε έναν άντρα. Μέγα λάθος! Μέσα στη σχέση χρειάζεται ο καθένας το χώρο και το χρόνο του. Φρόντισε λοιπόν, να έχεις τη δική σου ζωή πέρα από εκείνον. Να βγάζεις τα δικά σου λεφτά και να βγαίνεις μια βόλτα με τις φίλες σου χωρίς να “χάνεσαι” από τις παρέες σου.