Η Βασιλική Τρουφάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγες ώρες. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της από το μαιευτήριο.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου, βλέπουμε τη νέα μαμά να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε αγοράκι μου».


Η Βασιλική Τρουφάκου έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο του γιου της και μας το παρουσίασε. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ».

Το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του γιου της Βασιλικής Τρουφάκου γέμισε χαρά και συγκίνηση την ίδια και τους αγαπημένους της. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε δείχνουν τη μητρική της τρυφερότητα και τη χαρά της για το νέο μέλος της οικογένειας. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της στείλουν ευχές και συγχαρητήρια για τον ερχομό του μικρού της γιου.

Διάβασε επίσης:

Βασιλική Τρουφάκου: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!

Leave a Reply

Your email address will not be published.