Τώρα που ο καιρός ανοίγει δεν θες κάτι δροσιστικό και ιδιαίτερο; Έχεις δοκιμάσει ποτέ σοκολάτα με πορτοκάλι; Ευκαιρία να το κάνεις τώρα στην πιο απίθανη συνταγή.

Υλικά

11/2 φλιτζάνια φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με γεύση βανίλια

1 φλιτζάνι τσιπς μαύρης σοκολάτας

1/2 κουταλάκι του γλυκού Λάδι καρύδας

Εκτέλεση

Τοποθετούμε το χυμό, το γάλα και το γιαούρτι σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να είναι ομοιογενές. Τοποθετούμε το μείγμα σε καλούπια και αφήνουμε να παγώσουν στην κατάψυξη. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας και στη συνέχεια βάζουμε το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και μόλις τα παγωτά είναι έτοιμα βουτάμε στη σοκολάτα και αφήνουμε να κρυώσει τοποθετώντας τα παγωτά πάλι στην κατάψυξη.