Τα sneakers είναι το πιο πρακτικό υπόδημα που περιλαμβάνει η ντουλάπα μας. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, αποτελώντας βασικό στοιχείο για διαφορετικά looks. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις επενδύσει αρκετά χρήματα για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι, είναι λογικό να ενδιαφέρεσαι και για τη σωστή φροντίδα τους, ώστε να τα έχεις σε άψογη κατάσταση για πολύ καιρό.

Δες, λοιπόν, στη συνέχεια, απλά tips για να διατηρήσεις τα sneakers σου σαν καινούργια!

-Χρησιμοποίησε ένα προστατευτικό spray

Είναι συνετό να αγοράσεις ένα ειδικό spray, προκειμένου να εμποδίσεις τη βρωμιά ή το νερό από το να καταστρέψουν τα αγαπημένα σου sneakers. Άπλωσέ το τη στιγμή που θα τα βγάλεις από το κουτί και επανέλαβε τη διαδικασία μια φορά κάθε 2 μήνες. Έτσι θα αποκτήσουν ένα “φιλμ” προστασίας.

-Καθάριζέ τα τακτικά

Τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ή μια οδοντόβουρτσα και ένα ειδικό καθαριστικό για sneakers. Μην αμελήσεις τον συστηματικό καθαρισμό τους με ένα πανί, κάθε φορά που λερώνονται σε κάποιο σημείο.

-Φρόντισε το εσωτερικό

Ο ιδρώτας των ποδιών συχνά μεταμορφώνει τα παπούτσια σε “εργοστάσιο” μικροβίων. Φρόντισε οι κάλτσες σου να είναι βαμβακερές και να χρησιμοποιείς ένα spray ποδιών που καταπολεμά μικρόβια και μυρωδιές πριν τα φορέσεις.

Είσαι έτοιμη για ένα ακόμα ζευγάρι;

Ως γνωστόν, ένα ζευγάρι ίσον κανένα, όμως είναι πάντα καλύτερο να αγοράζουμε παπούτσια τα οποία είναι κλασικά και θα μπορούμε να τα φοράμε για χρόνια. Αυτό το παπούτσι για φέτος είναι το HOGAN TRADITIONAL. Tο 1986 ο HOGAN έκανε τα πρώτα του βήματα προς ένα μέλλον που τότε φαινόταν αδύνατο, αλλά είναι απολύτως φυσικό σήμερα: Ποτέ ξανά δεν είχε δημιουργηθεί ένα πολυτελές sneaker. Καταρρίπτοντας ένα στερεότυπο, η HOGAN έθεσε νέους κανόνες και δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία. Η HOGAN το έκανε τότε και το κάνει τώρα αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν, από την παράδοση, αλλά με προνοητικότητα.

Όπως πάντα, το μέλλον της HOGAN βρίσκεται στις ρίζες του, στη συνεχή αναζήτηση ισορροπίας μεταξύ παράδοσης, καινοτομίας και νεωτερικότητας. Το Traditional ήταν το τέλειο παράδειγμα αυτής της προσπάθειας: Με τον λευκό καμβά του υπογραμμισμένο από μια μελί σόλα, genderless, εμπνευσμένο από τον κόσμο του κρίκετ και την ασυνήθιστη κομψότητα του, προορισμένο να γίνει ένα διαχρονικό σύμβολο. Ένα νέο κλασικό που σήμερα, 35 χρόνια μετά, η HOGAN γιορτάζει με μια επανέκδοση με πυρήνα τη βιωσιμότητα- ως μέρος του έργου HOGAN-3R, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον φετινό Φεβρουάριο.

Οι συλλογές Hogan διατίθεται στην ομώνυμη boutique Hogan όπως επίσης και στα καταστήματα KALOGIROU.

Διαβάστε επίσης: 3 πρακτικά looks για τις αποδράσεις της Καθαράς Δευτέρας | Thats Life. Life as it is!