Αυτό το καλοκαίρι, το αστραφτερό χαμόγελο σε συντροφεύει όπου και αν βρίσκεσαι… με τα καλοκαιρνά Δώρα της YOTUEL: της premium ολοκληρωμένης σειράς λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας! Επισκεφθείτε τα καταστήματα HONDOS CENTER και με την αγορά 1 (μίας) καλλυντικής οδοντόκρεμας YOTUEL all in one + 1 (μιας) λευκαντικής πένας YOTUEL pen ή 1 (ενός) ΥOTUEL 7 hours whitening kit λαμβάνετε Δώρο μια πολυτελή πετσέτα θαλάσσης για.. βουτιές με το πιο λευκό και αστραφτερό σας χαμόγελο!

thumbnail_YOTUEL SMILE LOOKS GOOD ON YOU ANYWHERE YOU GO (1)

ΥOTUEL 7 hours whitening kit

Το ΥOTUEL 7 hours whitening kit είναι το νέο σύστημα λεύκανσης για χρήση στο σπίτι, το οποίο περιέχει τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%) συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης δοντιών και προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές!

* Περιλαμβάνει 7 εφαρμογές της 1 ώρας με ευπροσάρμοστα στη γνάθο μασελάκια για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στην εφαρμογή

* Καθαρίζει & απομακρύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρωματικούς λεκέδες & βαθιές δυσχρωμίες των δοντιών.

* Η λεύκανση γίνεται τόσο στη μπροστινή όσο και στην πίσω όψη των δοντιών

* Καθαρίζει και ταυτόχρονα προστατεύει το σμάλτο με φθοριούχο κάλιο (1470ppmF-) και ξυλιτόλη.

* Με σύνθεση που δεν προκαλεί ευαισθησία.

* Λευκαίνει τα δόντια, χωρίς να φθείρει το σμάλτο καθώς δεν περιέχει χημικές ή διαβρωτικές ουσίες

* Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνεται οι εφαρμογές να γίνονται διαδοχικά σε διάστημα 1 εβδομάδας και η μη κατανάλωση φαγητού ή καφέ για τουλάχιστον 30’ μετά την εφαρμογή.

ΥOTUEL all .in .one

Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:

* Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή.

* Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με ασβέστιο, φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-)

* Προστατεύει. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό) επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια.

* Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές την ημέρα και χαρείτε την καλλυντική της αίσθηση από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

YOTUEL pen

Το YOTUEL pen καινοτομεί στη φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγιεινής, αποτελώντας ένα εύχρηστο teeth gloss για λεύκανση σε κάθε στιγμή της ημέρας.

* Αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες με Carbamide Peroxide (για 60 εφαρμογές).

* Βελτιώνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών λόγω του φθοριούχου καλίου.

* Προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

www.yotuel.gr Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece

Follow ΥOTUEL on Instagram: @Yotuel_Greece