Οι γιορτές έφτασαν και δεν γίνεται να μην δείχνουμε όμορφες και περιποιημένες. Ο φετινός μας πρωταρχικός στόχος όμως, είναι να είμαστε ασφαλείς σε ό,τι κάνουμε. Έτσι, ψάχνουμε ένα κομμωτήριο που να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στο έπακρον, ένα μέρος στο οποίο θα νιώθουμε 110% safe από τον Covid-19. Καταλήξαμε ότι αυτό που ψάχνουμε, είναι τα κομμωτήρια του Anastasios, που άνοιξαν και πάλι τις πύλες τους και μας περιμένουν, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τα επιλέγουμε διότι εκτός από τις άρτιες υπηρεσίες που μας προσφέρουν, ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία δίνουν στην ασφάλειά μας.  

Ασφάλεια και τέλειο αποτέλεσμα πάνε μαζί στα κομμωτήρια Anastasios

Από την 1η μέρα του κινδύνου, ο Αναστάσιος Σιώλος, ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων σε Αθήνα και Ιωάννινα, έχει θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών, ενώ ταυτόχρονα δεν κάνει «εκπτώσεις» στα αποτελέσματα των υπηρεσιών του. Για τον Anastasios, το τέλειο κούρεμα και χτένισμα έχει πετύχει όταν η πελάτισσα νιώθει πόσο την περιποιήθηκαν και την πρόσεξαν. Έτσι, συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει ως πρωταρχικό στόχο την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, ώστε να μας προσφέρει τις «μαγικές» του υπηρεσίες.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον Anastasios το καλοκαίρι, είχαμε αφεθεί στα έμπειρα χέρια του χωρίς να φοβόμαστε ούτε στιγμή. Είναι εμφανές ότι αρχικό μέλημα του είναι να νιώσουμε χαλάρωση και εμπιστοσύνη ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τις υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει μέσα από μοναδικές τελετουργίες. Δεν συγκρίνεται με τίποτα η αίσθηση του να φεύγεις από το κομμωτήριο απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις καμία αμφιβολία για την ασφάλειά σου.

Το «τελετουργικό» ασφάλειας των κομμωτηρίων Anastasios

Μπαίνοντας στο κομμωτήριο, μας προσφέρει ειδικές σακούλες μιας χρήσης για να τοποθετήσουμε την προσωπική μας τσάντα με σκοπό να μην ακουμπήσουμε καμία επιφάνεια. Στη συνέχεια, λαμβάνουμε κλειστή την προσωπική μας ρόμπα, οι οποίες πλένονται και αποστειρώνονται καθημερινά. Στα Anastasios Hair Style Studio επίσης βρίσκουμε και προσωπικό μας kit φροντίδας και υγιεινή. Το kit αυτό αποτελείται από ένα σφραγισμένο σακουλάκι, το οποίο ανοίγεται μπροστά στον πελάτη, και περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στην υπηρεσία που έχουμε επιλέξει, όπως βούρτσα, χτένα, πετσέτα κλπ. Μας έκανε να νιώσουμε εμπιστοσύνη το γεγονός ότι μετά από κάθε χρήση απολυμαίνουν τα εργαλεία σχολαστικά και τα τοποθετούν εκ νέου σε καινούργιο kit το οποίο και σφραγίζεται.

Για να επισκεφτούμε ένα από τα κομμωτήρια Anastasios, πλέον:

Κλείνουμε το ραντεβού μας εγκαίρως για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι. Στα κομμωτήρια Anastasios θα μας δεχτούν αυστηρά μόνο κατόπιν ραντεβού και εφόσον έχουμε λάβει την αντίστοιχη επιβεβαίωση από εκείνους. Συνεργάζομαστε για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια όλων. Είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε ξανά στα έμπειρα χέρια του Αναστάσιου, χωρίς να ανησυχήσουμε στιγμή για την ασφάλειά μας.

Αnastasios Hair Style Studio Αthens :  Λαοδίκης 29, Γλυφάδα
Facebook: @anastasioshairstylestudio
Instagram: @anastasiosathens

Anastasios Style Studio Ioannina:  Μιχαήλ Αγγέλου 28 και Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα
Facebook: @anastassios.gr
Instagram: @anastasios_stylel_studio
 
Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική συμβουλευτική :
Τηλ: +30 210 9680880 (Γλυφάδα), +30 26510 39111 (Ιωάννινα)