Πέντε νέα αρώματα, που εμπνέονται από την αριστοκρατική κληρονομιά του ξύλου και τα αλπικά δάση, λάνσαρε πρόσφατα ο οίκος Moncler. Πρόκειται για τη σειρά LES SOMMETS MONCLER, που περιλαμβάνει unisex αρώματα και δύο αρωματικά προϊόντα για το σπίτι, ένα κερί και ένα αρωματικό χώρου σε spray.

 

Αν προσπαθήσουμε να περιγράψουμε τη νέα συλλογή με λέξεις, θα επιλέγαμε την «πολυτέλεια» και τη «ζεστή ατμόσφαιρα». Αυτό που τραβά αμέσως την προσοχή στα νέα αρώματα είναι αρχικά η φιάλη, η οποία επαναπροσδιορίζει το συνηθισμένο και παραδοσιακό σχεδιασμό των φιαλιδίων φαρμακείου, με μία σύγχρονη προσέγγιση.

Όλα τα eaux de parfums της νέας αυτής συλλογής είναι μοναδικές δημιουργίες που αναπτύχθηκαν γύρω από ένα κοινό θέμα, σε συνδυασμό με τις αλπικές ρίζες του Moncler: το ξύλο

Ας τα δούμε αναλυτικά στη συνέχεια:

LE BOIS GLACÉ: Το «Le Bois Glacé» αποτελεί μία μοντέρνα εκδοχή του χαρακτηριστικού ξύλου Vetiver της Αϊτής, με τις διακριτικές καπνιστές του νότες, οι οποίες «αναφλέγονται» με την επαφή, διαχέοντας την εκθαμβωτική φρεσκάδα του περγαμόντου Καλαβρίας. Μια τολμηρή οσφρητική εμπειρία που θυμίζει «φωτιά κάτω από τον πάγο».

LES ROCHES NOIRES: Όπως το κρυστάλλινο φως που διαχέεται από την καθαρή λάμψη του φεγγαριού και λάμπει στο σκοτάδι, το «Les Roches Noires» αναδεικνύει την πεμπτουσία του ινδονησιακού πατσουλί. Οι ζεστές και ιδιαίτερα αισθησιακές κεχριμπαρένιες νότες του ξεχωριστού λάβδανου δαμάζουν απαλά την άγρια και ξυλώδη φύση του πατσουλί.

LE SOLSTICE: Το «Le Solstice» συνδυάζει τις φρέσκες και πουδρένιες νότες της ίριδας που τυλίγονται σε ένα κρεμώδες και απαλό κουκούλι από σανταλόξυλο, θυμίζοντας τη ζεστασιά ενός ορεινού καταφυγίου.

HAUTE MONTAGNE: Το «Haute Montage» αναπαράγει τη συναρπαστική ενέργεια των ξανθών ξύλων που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, τυλιγμένων μέσα σε μια ζεστή «έκρηξη» από καρυκευμένη βανίλια Μαδαγασκάρης, διεγείροντας τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί η μαγεία της φύσης.

LA CORDÉE: 

Το «La Cordée» εξερευνά τις κομψές και βασικές νότες του κυπαρισσιού, οι οποίες αναμειγνύονται με τα βαθιά, εθιστικά και αισθησιακά φύλλα του μαύρου τσαγιού μαζί με μια πνοή από αναζωογονητικό περγαμόντο.