Καλό και το online shopping, αλλά μας έλειψαν οι βόλτες στα μαγαζιά, να χαζέψουμε βιτρίνες, να ανακαλύψουμε προσφορές και ονειρεμένα τελευταία κομμάτια. Τώρα λοιπόνν που τα καταστήματα άνοιξαν ξανά και μάλιστα με σπέσιαλ προσφορές και promo, δεν μας κρατάει τίποτα από το να θυμηθούμε τι σημαίνει εμπειρία shopping.

Falconeri – Silk Collection στα 99€

Τα αγαπημένα Falconeri με τα κασμιρένια ρούχα και τα ονειρεμένα μεταξωτά αποφάσισαν να μας τρελάνουν βάζοντας την συλλογή Silk Woman και Man στα 99€, μέχρι τις 13 ΙουνίουΗ Silk Collection έχει ελαφρύ και δροσερό νήμα που προσδίδει τον απαραίτητο σοφιστικέ τόνο σε κάθε outfit, ενώ είναι απίστευτα άνετο. Τα iconic κομμάτια της συλλογής δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια κι εμείς στην ευκαιρία να τα αποκτήσουμε όλα.

Intimissimi – 30% έκπτωση στην Spring/Summer συλλογή

Θυμάσαι εκείνο το υπέροχο σετ δαντελωτών εσωρούχων που ήθελες και δεν πρόλαβες να αποκτήσεις λόγω της καραντίνας; Λοιπόν, τώρα μπορεί να είσαι τυχερή και να ανήκει στα κομμάτια της SS συλλογής που έχουν -30%! Nightwear, lingerie και εσώρουχα για κάθε περίσταση με έκπτωση! Έπιασε η ευχή μου!

Intimissimi Uomo – 30% έκπτωση στην Spring/Summer συλλογή

Αν το πεις στο αγόρι σου μπορεί να μη συγκινηθεί γιατί ως γνωστόν οι άντρες έχουν μια ακατανόητη σχέση με τα ψώνια. Φτάνει που θα το ξέρεις εσύ όμως και μπορείς να τον πάρεις αλαμπρατσέτα να ψωνίσει υψηλής ποιότητας εσώρουχα, μαγιό και homewear με -30% έκπτωση. Ή να του τα κάνεις δώρο. Κι αυτό γίνεται.