Αιώνες ολόκληρους η ανθρωπότητα προσπαθεί να βρει το μυστικό της νεότητας. Γυναίκες και άντρες θέλουν να ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα τους κάνει να φαίνονται νεότεροι και η La Prairie φτάνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό!

Μέσα λοιπόν στην αέναη αναζήτηση της απόλυτης αρμονίας του προσώπου, ο πολυτελής ελβετικός οίκος La Prairie που είναι απόλυτα συνυφασμένος με την επιστήμη και την ομορφιά, ανακάλυψε το μυστικό κλειδί της νεότητας.

Κορίτσια μου, ξέρω ότι ήδη σας έχουμε κινήσει την περιέργεια! Μην ανησυχείτε όμως, θα τα πούμε όλα αναλυτικά και θα ανακαλύψουμε μαζί σας όσα έχει να μοιραστεί η La Prairie!

Μελετώντας την αρχιτεκτονική του δέρματος συνολικά, το κλειδί βρέθηκε στους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας που είναι αυτοί που συγκρατούν την επιδερμίδα στην βάση της.

Οι έρευνες έδειξαν πως με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα ακολουθεί την βαρύτητα και εξασθενεί.

O οίκος της La Prairie, ο οποίος πάντα πρωτοπορεί, σύναψε μια συνεργασία με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο με σκοπό να αναπτύξουν μαζί πρωτοποριακά πρωτόκολλα δοκιμών που τους επέτρεψαν να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας.

Η πορεία της έρευνας κατέδειξε κατηγορηματικά ότι η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου. Αυτά και αν είναι καλά νέα! Ο ενθουσιασμός μας έχει φτάσει στα ύψη!

Έτσι, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό μείγμα χαβιαριού υψηλής αποτελεσματικότητας με σκοπό την αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας εισχωρώντας στους κάθετους συνδέσμους της, εκεί που δεν καταφέρνουν να φτάσουν τα περισσότερα beauty products.

Αυτό είναι το Caviar Infinite, στο οποίο συνοψίζονται τριάντα πέντε χρόνια επιστήμης χαβιαριού.

Η νέα προσθήκη στη συλλογή Skin Caviar που ολοκληρώνει την αρμονία της νεότητας, το Skin Caviar Harmony L’Extrait, εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, ξεκίνησε μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Ένα μοναδικό εκχύλισμα υψηλής αποτελεσματικότητας που δρα στους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας με σκοπό να αυξήσει την πυκνότητά της και να αντιστρέψει τις επιπτώσεις του χρόνου.

Η υφή του Skin Caviar Harmony L’Extrait έχει την εξαιρετική ιδιότητα να μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο πέπλο που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης προσφέροντας ένα μεταξένιο αποτέλεσμα.

Έτσι, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται.

Για κάθε γυναίκα, ο χρόνος που διαθέτει στον εαυτό της για την καθημερινή τελετουργία ομορφιάς είναι η δική της πολυτέλεια που δεν διαπραγματεύεται.

O πολυτελής ελβετικός οίκος περιποίησης της επιδερμίδας La Prairie αυτόν τον χρόνο τον μετατρέπει στην τελειότητα της αρμονίας της νεότητας με τα εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα της.

1. Το καθημερινό beauty ritual ξεκινά με τα βήματα του καθαρισμού και της τόνωσης της επιδερμίδας με την τοποθέτηση της λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion.

2. Επόμενο βήμα η εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L’Extrait. Ένα πλούσιο extrait με λεπτόρρευστη σύνθεση αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους.

O συνδυασμός αυτός αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινής beauty τελετουργίας γιατί συμβάλλει στην ενίσχυση των δομικών στοιχείων σε όλα τα στρώματα του δέρματος προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση για ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου.

Η εφαρμογή του πολύτιμου εκχυλίσματος Skin Caviar Harmony L’Extrait γίνεται από την πιπέτα, η οποία διανέμει την τέλεια δόση στην παλάμη του χεριού.

Με μια κίνηση ολίσθησης, αρχικά ανάμεσα στα φρύδια μέχρι και το μέτωπο, έπειτα στους κροτάφους αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, ακολούθως στα ζυγωματικά και καταλήγοντας κάτω από τη γραμμή του σαγονιού μέχρι το πηγούνι, ενισχύονται τα πολλαπλά οφέλη του Skin Caviar Harmony L’Extrait.

Το τελετουργικό ολοκληρώνεται σύροντας το ένα χέρι γύρω από το στόμα.

3. Για άμεσα και ορατά αποτελέσματα η τελετουργία συμπληρώνεται με τον ισχυρό ορό ανόρθωσης Skin Caviar Liquid Lift, με απολαυστική υφή που απορροφάται και αναζωογονεί την επιδερμίδα με άμεση αίσθηση σύσφιξης.

4. Το τελικό βήμα γίνεται με την εφαρμογή της Skin Caviar Luxe Cream, της απόλυτης κρέμας ανόρθωσης και σύσφιξης από τον οίκο της La Prairie.

Μια πολύτιμη συμβουλή από τον Οίκο της La Prairie ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, είναι ανάμεσα στα βήματα του beauty ritual να κάνετε παύση για ένα λεπτό για να αφήσετε χρόνο σε κάθε προϊόν να εναρμονιστεί με το δέρμα.

Με το νέο Skin Caviar Harmony L’Extrait τo καθημερινό beauty ritual περνά σε μια νέα διάσταση και η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται.

Πιο νέες και πιο φρέσκες από ποτέ εύκολα και από την ευκολία του σπιτιού μας.

Tο νέο προϊόν είναι διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops.