Κατά τη γνώμη μου, δύο πράγματα μπορούν να κάνουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών να τρέξουν: να δίνεις κάτι τσάμπα ή να το δίνεις με πολύ μεγάλη έκπτωση -σχεδόν τσάμπα! Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen που προανήγγειλε δύο εβδομάδες με εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές του. Τα μεγαλύτερα designer brands υιοθετούν το «τ’αφεντικό τρελάθηκε», ρίχνουν κι άλλο τις τιμές τους και ανοίγουν τις πόρτες τους 1 με 15 Νοεμβρίου με mid season sales για να υποδεχθούν όσους θέλουν να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους.

Επιπλέον, στο εκπτωτικό χωριό μπορούμε να βρούμε πλέον και τη νέα Nespresso Boutique, η οποία το Σαβ/κο 2-3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ειδικά masterclasses και διαγωνισμούς με φοβερά δώρα και θα κεράσει τους επισκέπτες γλυκά και μοριακά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τις ποικιλίες Nespresso.

Αν πας Σάββατο, να πάρεις μαζί σου οπωσδήποτε και τα παιδιά γιατί στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού υπάρχει ειδικός χώρος που μπορούν να κάνουν κατασκευές, χειροτεχνίες και ζωγραφιές. Αλλά και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου να πας, όλα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για να μη χάσεις καμία ευκαιρία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens. Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.