Και ποια γυναίκα δεν θέλει όμορφα, λαμπερά, υγιή και δυνατά μαλλιά;! Αλλά για να τα αποκτήσεις όλα αυτά, πρέπει να κάνεις και τις κατάλληλες ενέργειες.

Ναι, κάνουν καλό και οι μάσκες μαλλιών και τα conditioners και οι θεραπείες! Αλλά δεν χρειάζεται να φορτώνεις τα μαλλιά σου με άπειρα προϊόντα. Ανυπομονείς για τα τέλεια μαλλιά και μπορείς να τα αποκτήσεις πηγαίνοντας μια βόλτα στην κουζίνα σου!

Ότι ισχύει για την επιδερμίδα μας, ισχύει και για τα μαλλιά μας… Σωστή διατροφή είναι η λέξη κλειδί, για απίστευτα αποτελέσματα.

Το ήξερες ότι υπάρχουν superfoods που μπορούν να σου χαρίσουν τα μαλλιά που ονειρευόσουν, χωρίς κόπο και με απόλαυση;

ΦΑΚΕΣ


Οι φακές περιέχουν σίδηρο με αποτέλεσμα να ενισχύεται το οξυγόνο της τρίχας σου. Και τι σημαίνει αυτό; Μακρύτερα μαλλιά, γρηγορότερα!

ΜΕΛΙ


Βοηθάει τα μαλλιά σου να μένουν ενυδατωμένα και με απίστευτη λάμψη. Αυτό συμβαίνει, γιατί το μέλι συγκρατεί τα μόρια του νερού.

ΚΑΡΥΔΙΑ


Και, όμως! Τα καρύδια ενισχύουν το χρώμα στα μαλλιά σου και τα βοηθούν να είναι πάντα λαμπερά.

ΦΡΑΟΥΛΕΣ


Με τις φράουλες, τέρμα πια οι ελεύθερες ρίζες που επιδρούσαν επιβαρυντικά στο δέρμα σου, καθώς έχουν βιταμίνη C και άλλα αντιοξειδωτικά.

ΝΤΟΜΑΤΕΣ


Είμαι σίγουρη πως αν διαβάσεις λίγο παρακάτω, οι ντομάτες θα γίνουν οι αγαπημένες σου! Οι νόστιμες ντοματούλες λοιπόν, είναι πλούσιες σε λυκοπένιο. Αυτό το αντιοξειδωτικό βοηθάει στην δημιουργία κολλαγόνου το οποίο με την σειρά του δυναμώνει τα μαλλιά σου.

Και διατροφικά και νόστιμα! Καλά αποτελέσματα.