Τα λατρεύεις τα παπούτσια. Θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις μια δική σου ντουλάπα μόνο γι’αυτά, όπως η Carrie Bradshaw. Δεν ταιριάζουν όμως όλα τα παπούτσια στα πόδια σου, ακόμα κι αν θες πολύ να τα αγοράσεις. Το παπούτσι πρέπει να σε κολακεύει και όχι να μειώνει το στιλ σου. Δεν το θέλουμε αυτό.

Για κάθε σωματότυπο, ταιριάζει και το αντίστοιχο σανδάλι. Δες σε ποια κατηγορία από τις παρακάτω ανήκεις και διάλεξε το σωστό.

1. Πλατιές γάμπες

Η ισορροπία είναι το κλειδί που πρέπει να προσέξεις. Προτίμησε μία πλατφόρμα από τα 70s για να στρογγυλέψει το σχήμα σου και να κλέψεις κάπως έτσι τις εντυπώσεις. Εύκολα και με στιλ πάνω απ’όλα.

platies gamoes

2. Πλατιοί αστράγαλοι

Εδώ φίλη μου, τα σανδάλια με το χοντρό τακούνι είναι ιδανικό για τους αστράγαλους που πλατιάζουν. Εκτός ότι είναι τα πιο άνετα απ’όλα τα τακούνια -γι’αυτό βλέπεις ότι παντού φοριέται-, βοηθούν στην ανύψωση με αποτελέσμα να μακραίνουν τα χαμηλότερα μέρη των ποδιών σου.

astragaloi

3. Πληθωρικοί γλουτοί

Αν οι γλουτοί είναι χυμώδεις -σαν της Kim ένα πράγμα- τότε προτίμησε floral σανδάλια ή κάτι άλλο που να τραβάει τα βλέμματα. Στην ουσία επικεντρώσου πολύ σε αυτό το σημείο για να το αναδείξεις.

plithwrikoi gloutoi

4. Λεπτά πόδια

Αν έχεις λεπτά πόδια, τότε ένα είναι το κατάλληλο σανδάλι για σένα. Τα flatforms με την χοντρή βάση, είναι εκείνα που θα δώσουν μια ισορροπημένη εικόνα στα πόδια σου.

lepta podia

5. Μικρά πόδια

Αντί να φορέσεις πάλι τακούνια ώστε να σου δώσουν ύψος, διάλεξε αυτή τη φορά ένα ζευγάρι πιο άνετο και ρεαλιστικό. Τα gladiator, είναι εκείνα τα σανδάλια με τα ψηλά κορδόνια που χαρίζουν μια εξαιρετική ψευδαίσθηση ύψους.

mikra podia