Πόσες φορές όμως δεν έχεις κάνει το μακιγιάζ σου υπό κακό φωτισμό και όταν βγήκες στο φως της ημέρας τρόμαξες από τον εαυτό σου;

  • Ειδικά τα φρύδια κάνουν μεγάλη εντύπωση γιατί πολύ εύκολα δείχνουν ‘ξένα’ στο πρόσωπο. Για να μην σου ξανασυμβεί όμως διάβασε παρακάτω τι δεν πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια.
  • Προσοχή με το τσιμπιδάκι φρυδιών! Σαν εργαζόμενη γυναίκα που είσαι μπορεί να μην προλαβαίνεις να ασχολείσαι ώρες με ρουτίνες ομορφιάς αλλά για τα φρύδια θα πρέπει να βρεις λίγο χρόνο. Δεν θέλεις να μείνεις ξαφνικά μόνο με μία γραμμή από τρίχες γιατί δεν ξαναμακραίνουν τόσο γρήγορα. Πάρε τον χρόνο σου για να τους δώσεις το τέλειο σχήμα.
  • Είναι πολύ σημαντικό να βρεις την κατάλληλη απόχρωση. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών με μεγάλη ποικιλία από χρώματα για τα φρύδια ώστε να μην σου πουλήσει μόνο από συμφέρον και ζήτησε την βοήθειά της. Μόλις βρεις το σωστό χρώμα έχεις ήδη τα μισά τέλεια φρύδια.
  • Μην τα ζωγραφίσεις υπερβολικά πολύ! Αν είσαι φανατισμένη με το instagram θα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είναι τυχαίο που καμιά celebrity δεν λέει να υιοθετήσει αυτά τα φρύδια τόσο καιρό που είναι της μόδας στο χώρο του social media. Γέμισέ τα όσο χρειάζεται με το μολύβι ή με σκιές.
  • Μην βάλεις πολύ τζελ για τα φρύδια. Δεν θέλεις να κάνουν κόμπους και να τραβάς την προσοχή με λάθος τρόπο… Βάλε ελάχιστο απλά για να κρατήσεις τις τρίχες στην θέση τους και όχι να τις κολλήσεις εκεί.
  • Μπορεί να σου λέω πολλά ‘μη’ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις και τίποτα… Αν φοβάσαι να κάνεις την αρχή, ξεκίνησε από τις τρίχες στο κόκκαλο του φρυδιού που είναι συνήθως πιο σκόρπιες με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις ποιες να βγάλεις και ποιες όχι.
  • Τέλος, αν ζηλεύεις εκείνα τα τέλεια φρύδια με το έντονο τόξο αλλά τα δικά σου πάνε ευθεία, μην προσπαθήσεις να τους αλλάξεις σχήμα. Κάνε το καλύτερο που μπορείς στο ήδη υπάρχον σχήμα μιας και είναι αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπό σου.