«Αρχές Καλοκαιριού» επιστρέφει το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα που φέτος έχει στόχο να μας παρασύρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα παρέα με έναν καινούριο έρωτα. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η πιο ξέγνοιαστη περιόδος για έρωτες. Σωστά;

Πρόσωπο και για αυτό το καλοκαίρι είναι φυσικά το πιο λαμπερό και καλοκαιρινό κορίτσι, η αγαπημένη μας Τάμπτα που μας ταξιδεύει στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου!

Τα πολυήμερα γυρίσματα του Video Clip πραγματοποιήθηκαν στην μαγευτική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και στους καταρράκτες Νέδα, περιγράφοντας την περιπέτεια μίας παρέας που βουτάνε στο καλοκαίρι από τις Αρχές του Καλοκαιριού με την βοήθεια των αγαπημένων τους αντηλιακών Carroten!

Η χαρακτηριστική μυρωδιά του αντηλιακού λαδιού Carroten Omega Care σημάνει την έναρξη αλλά και την πιο γλυκιά αναπόληση των καλοκαιρινών στιγμών σε μία παραλία όπου το άρωμα του Carroten μπλέκεται με την άμμο, την θάλασσα, τους αγαπημένους μας φίλους και ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό έρωτα.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί ότι το soundtrack για το φετινό καλοκαίρι υπογράφει στη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου

Το τραγούδι «Αρχές Καλοκαιριού», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2018, κυκλοφορεί από την MinosEMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.