Την προηγούμενη Κυριακή κατηφορίσαμε με τα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κυδαθηναίων 14 στην Πλάκα, όπου βρίσκεται το παιδικό μουσείο.

Στην είσοδο του μουσείου ένα πελώριο «μπισκότο», ο Μιραντούλης, καλωσόριζε τα παιδιά και φωτογραφιζόταν χαρούμενος μαζί τους.photo-14

Οι οικοδεσπότες μας, οι άνθρωποι της εταιρείας Μπισκότα Παπαδοπούλου, μας υποδέχτηκαν θερμά και μας ξενάγησαν στο χώρο του μουσείου.

Σε μια σύντομη παρουσίαση, μας μύησαν στην ιστορία του εργοστασίου μπισκότων Παπαδοπούλου και με χαρά μας ανακοίνωσαν ότι πλέον, τα αγαπημένα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ θα κυκλοφορούν και σε νέα γεύση, με κακάο και σοκολάτα. Στα δημητριακά, τις  φυτικές ίνες και το ασβέστιο προστέθηκε η γλυκιά απόλαυση του κακάο και της σοκολάτας δημιουργώντας ένα ακόμη γευστικό πειρασμό  υψηλής διατροφικής αξίας με μόνο 24 θερμίδες το μπισκότο. Τα δοκιμάσαμε κι εντυπωσιαστήκαμε. Η γεύση τους υπέροχη! Κανένας μας δεν μπόρεσε να φάει μόνο ένα!photo-31

Τα  Μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ, πρωτοπαρουσιάστηκαν το 1930, κι από τότε αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα παιδιά μας, στο  πρωινό τους μαζί με το γάλα αλλά και στο κολατσιό τους στο σχολείο, καθώς συμβάλλουν σε μια νόστιμη και ισορροπημένη διατροφή. Είναι μια τροφή πλούσια σε δημητριακά (κατά μέσο όρο 70% που φτάνει έως και 92% σε κάποιες περιπτώσεις) όπως είναι το σιτάρι, η βρώμη, η σίκαλη και το κριθάρι αλλά και σε υδατάνθρακες (απλοί και σύνθετοι, στην κατάλληλη ισορροπία), φυτικές πρωτεΐνες και φυτικά έλαια.

Αμέσως μετά τα παιδιά πέρασαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα κι έπλασαν κι έψησαν τα δικά τους μπισκότα.

Φεύγοντας πήραμε μαζί μας μερικά από τα λαχταριστά Μιράντα με κακάο κι ευχαριστήσαμε τους ανθρώπους της εταιρείας Μπισκότα Παπαδοπούλου για τη «γλυκιά» φιλοξενία τους.