Έχουν περάσει 41 χρόνια από τότε που ένας γενναίος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης κι ένας ατρόμητος ινδιάνος πέρασαν για πρώτη φορά τις πόρτες των παιδικών δωματίων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τα PLAYMOBIL δεν έπαψαν να χαρίζουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, φαντασίας και παιχνιδιού.

Στην Ελλάδα για περισσότερα από 18 χρόνια, πάνω από 500.000 παιδιά έχουν ζήσει μαγευτικές εμπειρίες στο PLAYMOBIL FunPark.

Playmobil Funpark

Και επειδή δεν υπάρχει όριο στη φαντασία και τη διασκέδαση, η PLAYMOBIL εξελίσσει την παράδοση του παιχνιδιού διαμορφώνοντας ένα νέο, εντυπωσιακό χώρο στην Κηφισιά. Στον ολοκαίνουριο παραμυθόκοσμο του νέου PLAYMOBIL FunPark, κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, η διασκέδαση συναντά τη ζωηρή φαντασία των παιδιών, που έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να δημιουργήσουν τις δικές τους ονειρεμένες ιστορίες, με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Έτσι οι μικρές φίλες των PLAYMOBIL μπορούν να αισθάνονται πριγκίπισσες στα παραμυθένια παλάτια και κάστρα και οι μικροί εξερευνητές να ταξιδέψουν με επιβλητικά πειρατικά καράβια σε απίστευτες περιπέτειες. Και οι μικροί φίλοι των παιχνιδιών PLAYMOBIL μπορούν να φροντίσουν το περιβάλλον μέσα από την εργασία τους στα μοντέρνα αγροκτήματα, να διασκεδάσουν στο λούνα παρκ και να αφήσουν τη φαντασία τους να διαμορφώσει το πιο συναρπαστικό παιχνίδι μέσα από δεκάδες θέματα PLAYMOBIL.

Playmobil FunparkPlaymobil Funpark

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο Lechuza Café που βρίσκεται στο χώρο και να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και σνακ ενώ τα παιδιά τους διασκεδάζουν, με το εξειδικευμένο προσωπικό του PLAYMOBIL FunPark που τα βοηθάει στο παιχνίδι τους.
Playmobil Funpark

Τώρα θα μας πείτε, μα γιατί το Lechuza Café έχει τόσο παράξενο όνομα; Lechuza είναι η κουκουβάγια στα ισπανικά, το σοφό πουλί. Lechuza ονομάζονται και οι σοφές αυτοποτιζόμενες γλάστρες που κατασκευάζει και διαθέτει η PLAYMOBIL. Και με αυτές τις «έξυπνες» γλάστρες μέσα στο PLAYMOBIL FunPark έχει δημιουργηθεί ένας εντυπωσιακός, ανθισμένος χώρος για καφές και γλυκό!
Playmobil Funpark

Γνωρίζατε ότι ο δημιουργός των PLAYMOBIL είναι ο Hans Beck (1929-2009), ο οποίος εφηύρε ένα καινοτομικό σχεδιασμό – να δημιουργήσει μια φιγούρα 7,5 εκατοστών ώστε να χωρά ιδανικά στο παιδικό χεράκι και το πρόσωπα της να έχει τα χαρακτηριστικά των παιδικών ζωγραφιών (μεγάλο κεφάλι, πλατύ χαμόγελο, καθόλου μύτη); Η επιτυχία του αυτή χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα ανά τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια και έδωσε την ευκαιρία στους διαδόχους του να ενισχύσουν τη γκάμα των παιχνιδιών PLAYMOBIL.
Playmobil Funpark

Μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών PLAYMOBIL μας περιμένει στο PLAYMOBIL FunStore του PLAYMOBIL FunPark στη Κηφισιά, Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων.
Playmobil Funpark

Μια επίσκεψη στο PLAYMOBIL FunPark είναι η ιδανική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση για τα παιδιά καθώς μετατρέπει την κάθε μέρα σε γιορτή κάθε φορά που βρίσκεστε στο μαγικό κόσμο του PLAYMOBIL FunPark!

PLAYMOBIL FunPark: Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, 145 64 Κηφισιά (17χλμ ΕΟ Αθηνών-Λαμίας)

Περισσότερες πληροφορίες: www.Playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas