Οι νέοι γονείς έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές προκλήσεις το πρώτο διάστημα με το μωρό. Η ανάγκη για πρόγραμμα στο φαγητό, στο μπάνιο ή τον ύπνο, συχνά καθιστούν αδύνατες τις μετακινήσεις και “εγκλωβίζουν” το ζευγάρι μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που είναι απαραίτητο να ταξιδέψουν με το μωρό και να μείνουν για μέρες σε ένα μέρος διαφορετικό; Η λύση βρίσκεται στην αναζήτηση του κατάλληλου εξοπλισμού που θα κάνει την αλλαγή περιβάλλοντος… παιχνιδάκι!

Το φουσκωτό κρεβατάκι για παιδιά που θα σου λύσει τα χέρια!

Η εταιρεία Stokke πρόσφατα παρουσίασε το CloudSleeper, ένα κρεβάτι για παιδιά ειδικά σχεδιασμένο για ταξίδια αλλά και για χρήση στο σπίτι. Ένα φουσκωτό κρεβάτι για παιδιά είναι πάντα απαραίτητο όταν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα φίλο, να επισκεφθείς μια άλλη οικογένεια και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται να ταξιδέψεις. Το CloudSleeper είναι ένα εύκολο ταξιδιωτικό κρεβάτι, αρκετά μικρό ώστε να χωράει στο σακίδιο ή στη χειραποσκευή. Είναι ελαφρύ και all-inclusive, χωρίς περιττά στοιχεία! Το βγάζεις από τη θήκη του και με το χέρι ή το πόδι σου μπορείς να το φουσκώσεις με την ενσωματωμένη αντλία του, ώστε σε λιγότερο από ένα λεπτό να έχεις ένα άνετο κρεβάτι ταξιδιού για το μικρό σου.

Το κάλυμμα Air mesh του CloudSleeper βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος και προσφέρει ταυτόχρονα μια επιπλέον μικρή αγκαλιά και άνεση στο μικρό σου. Σαν πραγματικά να κοιμάται σε ένα σύννεφο. Το κάτω μέρος του καλύμματος αποτελείται από αδιάβροχο ύφασμα. Επιπλέον, το κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο.

Το νέο CloudSleeper και όλη η σειρά JetKids είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com.

Διαβάστε επίσης:

Η Tommy Hilfiger συμμετέχει στην Metaverse εβδομάδα μόδας | Thats Life. Life as it is!