Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου @Η&Μ Ερμού 54. Η Η&Μ με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της συλλογής Denim, παρουσίασε σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Denim On”, αφιερωμένη στην denim urban κουλτούρα και το That’s Life ήταν εκεί!

Η φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές ταλαντούχους ανθρώπους που ζουν έντονα την καθημερινότητα της πόλης και δημιουργούν μέσα από αυτή μας κινητοποίησε να βγούμε από την κατάσταση «νησί» και να επιστρέψουμε στους δρόμους της πόλης που λατρεύουμε τόσο να λατρεύουμε όσο και να μισούμε αλλά που πάντα μας εμπνέει.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (ηθοποιός-lead singer των Mamacita on Fire), η Όλγα Κουκλάκη (μουσικός-τραγουδίστρια), η Δέσποινα Ισοπούλου (fashion editor), η Ιφιγένεια Pearl (yoga instructor-tattoo artist), η Έρρικα Μπίγιου (ηθοποιός) και η Χρύσα Οικονομοπούλου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Gagarin 205 Music Space – founder του fashionism.com), οι Amateurboyz (party setters-Dj’s), ο Θοδωρής Μαυρογιώργης (lead singer των Wedding Singers), ο Θοδωρής Κουτσόβουλος (Dj και owner του Momix του πρώτου molecular mixology bar στην Αθήνα) και ο Marko Rossi (chef, co-founder owner @Gastronomic Collectiva) φωτογραφήθηκαν από τους Γιώργο Μαλεκάκη, Χρήστο Τζήμα, Ιωάννα Χατζηανδρέου, Κώστα Σταυρόπουλο και Λάμπρο Τυρλή.

Παράλληλα, επισκεφθήκαμε το Denim Workshop και διαλέξαμε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών DYI από τους Ελένη Κωστοπούλου (Cloudline Chic Flows), Μάρκο Ανδριώτη και Έλενα Ψάλτη και live εκτυπώσεις μοναδικών σχεδίων μεταξοτυπίας από Tind και Speyeral Silkscreens σε συνεργασία με το Corn Studio σε μία «Make your own Denim» εμπειρία.

Οι στιλιστικές συμβουλές από τους Sales Advisors της Η&Μ για ένα τέλειο Denim look και ο φωτογραφικός διαγωνισμός «Wear your own Denim» ολοκληρώθηκαν με περισσότερες από 650 συμμετοχές και ανέδειξαν ως νικήτρια της Η&Μ δωροεπιταγής των 100€, την Ξακουστή Μαργαρίτα!

Το χαλαρό πάρτυ που συνέθεσαν τα αναζωογονητικά ποτά και το DJ set από την Miss Linenwood (Teardrops) ολοκλήρωσαν την μοναδική ατμόσφαιρα της βραδιάς. Η πόλη ξύπνησε και το denim αποτελεί όπως πάντα το απόλυτο ένδυμα για το urban look!

Photo by Spyros Kanatas

Photo by Spyros Kanatas