Όταν ήμουν μικρή, ήμουν ερωτευμένη με τον Φάνη Χριστοδούλου, ο γνωστός “Μπέμπης” του ελληνικού μπάσκετ. Όταν λοιπόν ήρθε ένας φίλος του πατέρα μου για να μου “προξενέψει” τον γιο του εγώ έκλεινα τα αυτιά μου και δεν ήθελα να ακούσω λέξη αφού του είχα ήδη δώσει την απάντηση μου: “Εγώ θα παντρευτώ τον Φάνη Χριστοδούλου”. Τελεία και παύλα. Το συναίσθημα ήταν απόλυτο και η απόφαση τελεσίδικη.

Το περιστατικό αυτό ανέσυρε στη μνήμη μου το ακόλουθο βίντεο με τη μικρούλα Mila που λατρεύει τον Adam Levine και καταρρακώνεται όταν η μητέρα της αποφασίζει να την ενημερώσει πως ο άντρας των ονείρων της παντρεύτηκε! Το κοριτσάκι αντιδρά με τον πλέον φυσιολογικό τρόπο: αρνείται να το πιστέψει και φωνάζει “mommy” παρακαλώντας τη μαμά της να αναιρέσει τα λόγια της. (πως γκρεμίζονται όλα σου τα όνειρα μέσα σε δευτερόλεπτα…)

Δυστυχώς, η “άσπλαχνη” μάνα δεν μπορεί να διαψεύσει  το γεγονός πως ο τραγουδιστής των Maroon 5 είναι όντως παντρεμένος με το μοντέλο Behati Prinsloo.

adam levine

Το ζεύγος Behati Prinsloo-Adam Levine

Ο λόγος που μου φάνηκε ενδιαφέρον να δημοσιεύσω ένα άρθρο με τον εν λόγω βίντεο ήταν πως μου θύμισε πως ήταν να βρίσκεσαι σε μια ηλικία που τα συναισθήματα δεν έμπαιναν σε νόρμες γι’αυτό και η έκφραση τους ήταν τόσο αυθόρμητη. #FoodforThought

Εξάλλου, κάπως έτσι δεν νιώσαμε όλες όταν ήμασταν στην ηλικία της Mila και παρακολουθούσαμε το θάνατο του Anthony στο Candy Candy;