Μεγαλώνοντας όλοι είχαμε Ευχές. Ευχόμασταν να γίνουμε υπερήρωες, να επισκεφτούμε έναν εξωτικό προορισμό, να συναντήσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό, να αποκτήσουμε ένα κουταβάκι. Για τα παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες, η εκπλήρωση αυτών των Ευχών σημαίνει πολλά περισσότερα. Αποτελεί μια στιγμή που είναι ικανή να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους!

Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στις 29 Απριλίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενώνει τις δυνάμεις της με όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και γιορτάζει την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980. Της ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Παρόλο που η χώρα μας διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θέλει να αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πως η χώρα μας μπορεί ακόμη να εύχεται, να ελπίζει και να τα καταφέρνει! Η εκστρατεία για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής έχει ως σκοπό να θυμίσει σε σε όλους, πως μια ευχή βοηθά τα παιδιά εκείνα που θυσιάζουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία, να ζήσουν όχι απλά όμορφες, αλλά μοναδικές στιγμές ευτυχίας. Να κερδίσουν και πάλι το – αναφαίρετο – δικαίωμά τους να νιώσουν παιδιά και να βρουν το κουράγιο να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη ζωή και να κερδίσουν!Cover-Photo greek-02

Με σύνθημα “Μοιράσου τη δική σου Ευχή” γιορτάζεται φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και ετοιμάζεται μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00, με πολλές Ευχές, κέφι, μουσική και μια συναρπαστική χορευτική έκπληξη!

Συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου:

  • Ένας τοίχος Ευχών, θα βρίσκεται στο Σύνταγμα, στον οποίο ο καθένας θα μπορεί να γράφει τη δική του Ευχή – “Μοιράσου τη δική σου Ευχή”
  • Η Βίκυ Καγιά, η Πρέσβειρα του Οργανισμού, θα είναι παρούσα και θα υποδέχεται τον κόσμο εκπροσωπώντας το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), όπως κάνει πάντα με τη μοναδική ευαισθησία που τη διακρίνει.
  • Ο Easy 97.2 και όλοι του οι παραγωγοί θα βρίσκονται δίπλα μας, στην πλατείας Συντάγματος, μεταδίδοντας ζωντανά στον αέρα του σταθμού όλα όσα θα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και διασκεδάζοντας μας με soft μουσική.
  • Διάσημοι από τον χώρο της τέχνης και Ολυμπιονίκες, που στηρίζουν το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και που πάντοτε είναι στο πλευρό των παιδιών ευχής, θα βρίσκονται μαζί μας και θα σας περιμένουν να μοιραστείτε μαζί τους την Ευχή σας και την αγάπη σας για το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
  • Από τις 13:30 μέχρι τις 14:30, μια συναρπαστική χορευτική έκπληξη, θα ξεσηκώσει όλους όσοι βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ελπίδα και τη χαρά που μοιράζει το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τα τελευταία 17 χρόνια, στα παιδιά της Ελλάδας που έχουν ανάγκη
  • Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού μας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.
  • Από τις 12:00 και μετά, εξαιρετικά happenings για μικρούς και μεγάλους, με ζογκλέρ και άλλους καλλιτέχνες δρόμου θα πραγματοποιούνται για να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, ο Λευκός Πύργος, μετά τη δύση του ηλίου, θα ντυθεί με φως στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται. Παρόντες θα είναι η Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Σεραφειμίδου Αλέκα, παιδιά που έχουν πραγματοποιηθεί οι ευχές τους με τις οικογένειές τους, εθελοντές και επίσημοι.

Ενώ, στις 29 Απριλίου

Η Olympic Air πετάει και μοιράζει Ευχές σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Η Olympic Air, που συμμετέχει και υποστηρίζει την εκστρατεία του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την Παγκόσμια Ημέρας Ευχής, θα μεταδίδει το μήνυμα του τόσο σημαντικού Έργου του Οργανισμού μας σε όλες τις πτήσεις της συγκεκριμένης ημέρας.  Πιλότοι, αεροσυνοδοί και όλο το προσωπικό της Olympic Air συστρατεύονται για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Πιλότοι, αεροσυνοδοί και όλο το προσωπικό της Olympic Air συστρατεύονται για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η εκδήλωση στο Σύνταγμα πραγματοποιείται με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Easy 97.2.

Συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να συνεχίσει να εκπληρώνει ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών και μοιραστείτε με όλο τον κόσμο τη δική σας Ευχή!

Πληροφορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής καθώς και για το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μπορείτε να βρείτε στο site του οργανισμού καθώς και στο Facebook Page του.