Κάθε ζευγάρι έχει μια ιστορία. Για το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, τον πρώτο καυγά και φυσικά για το πρώτο «σ’αγαπώ». Αλλά πως από τον έρωτα οι άντρες καταλαβαίνουν πως βρήκαν την ιδανική; Η απάντηση από τους… ίδιους!

Πριν λίγες ημέρες, στο Reddit, άνοιξε ένα thread σχετικά με το πώς οι άντρες κατάλαβαν πως βρήκαν τη γυναίκα της ζωή τους. Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές αφηγήσεις αντρών που βρήκαν την… ιδανική!

–          «Όταν μετακομίσαμε μαζί, ανοίξαμε τις κούτες με τα βιβλία. Παρατήρησα πως είχε και εκείνη τα αγαπημένα μου βιβλία διπλά. Τότε είπα στον εαυτό μου ‘ναι, αυτή είναι η μια’».

–          «Μόλις είχε πεθάνει ο πατέρας μου και πήγα στην κηδεία του, η οποία έγινε πέντε ώρες μακριά από εκεί που μένω. Καθόμουν στο ξενοδοχείο μόνος και η κοπέλα μου με πήρε τηλέφωνο να δει πως είμαι. Της είπα απλά πως είμαι ΟΚ, αλλά κατάλαβε πως δεν ήμουν. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ… Στις 4 τη νύχτα χτύπησε η πόρτα και ήταν η κοπέλα μου. Είχε οδηγήσει πέντε ώρες για να έρθει να με δει επειδή δεν ήμουν καλά».

–          «Κατάλαβα πως ήθελα να την παντρευτώ, όταν σταμάτησα να σκέφτομαι το ‘εγώ’ και σκέφτηκα το ‘εμείς’».

–          «Βγαίναμε 3-4 μήνες. Περπατούσαμε χέρι-χέρι έξω από ένα μαγαζί και πλησιάσαμε το πεζοδρόμιο. Πηδήξαμε μαζί με τον ίδιο τρόπο. Είχα να κάνω αυτή την κίνηση από μικρός και δεν ήξερα γιατί το έκανα. Όταν το κάναμε μαζί, κατάλαβα πως εκείνη ήταν η μια…».

–          «Όταν με ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα για να δω το παιχνίδι στην τηλεόραση!»

–          «Μετά το πρώτο ραντεβού, θυμάμαι πως σκεφτόμουν ότι ήθελα να περάσω με εκείνη τη γυναίκα όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Τέσσερις μήνες μετά παντρευτήκαμε. Δέκα χρόνια μετά είμαστε ακόμη μαζί».

–          «Με διόρθωνε όταν ανέφερα το σπαθί του Γκάνταλφ…»

–          «Ήμουν στο νοσοκομείο με σπασμένο γοφό και δεν έφυγε από δίπλα μου ούτε δευτερόλεπτο στις 4 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Αυτό έγινε λίγους μήνες μετά, αφότου έχασα τη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως ήταν η γυναίκα που ήθελα να περάσω κοντά της όλη μου τη ζωή».

–          «Ήμασταν έξω για φαγητό. Σταμάτησα να βάλω αέρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου και ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Είχε περάσει 3 ώρες για να ετοιμαστεί και βγήκε έξω από το αμάξι για να με βοηθήσει να φορέσω την κουκούλα μου».

–          «Πραγματικά δεν θυμάμαι ποια στιγμή δεν ήθελα να την παντρευτώ».

–          «Περιμέναμε να σταματήσει η βροχή στο μανάβικο. Σκέφτηκα να της ζητήσω να τρέξουμε μαζί στη βροχή. Γύρισα να την ρωτήσω και με ρώτησε και εκείνη το ίδιο πράγμα. Φτάσαμε στο αμάξι μούσκεμα από τη βροχή, αλλά ήξερα πως εκείνη ήταν η ιδανική».