Τον τελευταίο χρόνο στάθηκε αδύνατο να λάβουμε μέρος σε εκδηλώσεις πάσης φύσεως. Ευτυχώς όμως, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μας δίνεται πλέον αυτή η ευκαιρία. Μπορούμε μέσα από μία συσκευή να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους να μιλούν και να μάθουμε κάτι που ίσως δε το γνωρίζουμε. Τον Ιανουάριο μάλιστα ο θεσμός Public Events Go Social επιστρέφει με πλήθος διαδικτυακών παρουσιάσεων, δίνοντας μια διαφορετική νότα στον κατ’ οίκον περιορισμό. Το Public, μέσω της σελίδας του στο Facebook, θα προβάλει ζωντανά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στις 19:00 μ.μ την εκδήλωση “Η Αλκμήνη και οι άλλοι”, ενώ έχουν προγραμματιστεί πλήθος ακόμα παρουσιάσεων προσεχώς.

«Η Αλκμήνη και οι άλλοι»

Θεοδόσης Μίχος (Εκδόσεις Key Books) 

Η εκδήλωση σχετίζεται με το νέο βιβλίο του Θεοδόση Μίχου. Το βιβλίο «Η Αλκμήνη και οι άλλοι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books. Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος μαζί με τον συγγραφέα Νίκο Παναγιωτόπουλο συζητούν την Δευτέρα 18/1 στις 19:00. Διερευνούν το αν η ιστορία μίας χώρας είναι η ιστορία μίας γυναίκας ή το ανάποδο; Για το πως κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί, και πως αν ενώσει κανείς τα σημεία που καθόρισαν τη μοίρα του καθενός μας ξεχωριστά, θα σχηματίσει μία γραμμή παράλληλη με εκείνη που διατρέχει τη ραχοκοκαλιά της σύγχρονης ιστορίας των συνόρων που μας περιβάλλουν.

Το βιβλίο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις έργων που με χειρουργική ακρίβεια στην περιγραφή ανθρώπων και καταστάσεων φιλοτεχνούν ένα συγκλονιστικό ψηφιδωτό της Ελλάδας. Της Ελλάδας του τότε και του τώρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο YouTube.