Η Sony, η οποία δίνει πάντα έμφαση στον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να λείπει από το 18ο Athens Xclusive Designers Week, το καθιερωμένο ραντεβού με τη μόδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου. Η Sony με την πολύχρωμη και κομψή σειρά ακουστικών h.ear on κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αντρικής κολεξιόν του Σέρβου σχεδιαστή Boško Jakovljević. Σε μια εκρηκτική συνεργασία, κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, τα μοντέλα φορούσαν τα ακουστικά της Sony δίνοντας μια πολύχρωμη, μουσική νότα στο show.

SONY-18η AXDW

Sony_AXDW 2015_A & B & C:
Τα μοντέλα του Bosko Jakovljevic περπατούν στην πασαρέλα με τα ακουστικά h.ear on της Sony

SONY-18η AXDW

Sony_AXDW 2015_A & B & C:
Τα μοντέλα του Bosko Jakovljevic περπατούν στην πασαρέλα με τα ακουστικά h.ear on της Sony

Η Sony είχε δυναμική παρουσία όχι μόνο εντός πασαρέλας αλλά και εκτός. Οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι είναι λάτρεις της μόδας και της υψηλής αισθητικής, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα υπέρκομψη σειρά ακουστικών της καθώς είχαν τη δυνατότητα να τη δούν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ακουστικά στο ειδικό stand που είχε η Sony στο χώρο της εκδήλωσης.

SONY-18η AXDW

Ο σχεδιαστής Bosko Jakovljevic και τα μοντέλα στα backstage, ετοιμάζονται για την πασαρέλα, με τα ακουστικά h.ear on της Sony

Σε ένα τετραήμερο αφιερωμένο στη μόδα και τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν την επόμενη άνοιξη – καλοκαίρι, γεμάτο καταξιωμένους αλλά και νέους σχεδιαστές του χώρου, η Sony εντυπωσίασε με τα τελευταίας τεχνολογίας αλλά πάντα κομψά προϊόντα της και έδωσε τη δική της πρόταση για μουσική… υψηλής αισθητικής!

SONY-18η AXDW

Τα μοντέλα φωτογραφίζονται με τις δημιουργίες της Joy Koumentakou (New Designer – Best Trendsetter Award) και τα πολύχρωμα ακουστικά h.ear on, στο booth της Sony