Με τον δικό τους τρόπο συμβάλουν τα 3 αυτά εστιατόρια στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Αποφάσισαν να προσφέρουν τους πιο σκληρούς μαχητές αυτών των ημερών, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Έτσι, με πρωτοβουλία των εστιατορίων Cookoovaya, Basegrill, Travolta, και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και πολύ στενών συνεργατών προχωρούν σε μία ενέργεια αρωγής που αφορά στο φαγητό κάτω από τον τίτλο #cook4heroes.

μαγειρεύουν για το ιατρικό προσωπικό

Λένε το δικό τους «ευχαριστώ» μέσω της ενέργειας #cook4heroes

Όλα αυτά στο πλαίσιο των Wise Food Stories – θεσμό που πραγματεύεται θέματα που σχετίζονται με το φαγητό και υποστηρίζει την ελληνική παραγωγή και τη συνεισφορά της στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα τα εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν 3 φορές την εβδομάδα. Θα παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19. H ενέργεια θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα λαμβάνει χώρα στο χώρο του εστιατορίου Cookoovaya 3 φορές την εβδομάδα. Η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στα νοσοκομεία θα γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Το #cook4heroes πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιρειών Super Market «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», «Φλωρίδης», «Νασόπουλος», «Κιβωτός του Δήμου», «Ευγενία Ιωάννα Κατσαρού» και «Bbpackaging».

Όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων αυτής της πρωτοβουλίας θα αναβαθμίζονται και θα επικαιροποιούνται, όταν και όπως χρειάζεται και επιβάλλεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των φορέων της δημόσιας υγείας.

μαγειρεύουν για το ιατρικό προσωπικό