Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρείτε υπέροχες λαμπάδες, οι οποίες μεταφέρουν ένα μήνυμα για Υγεία, Αγάπη και Χαμόγελο, κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη, σήμερα, περισσότερο από ποτέ..

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μετρά 26 χρόνια Προσφοράς, ζητά την υποστήριξή σας για να συνεχίσει να καλύπτει, εξειδικευμένα και ολιστικά, τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα μας και να μπορέσει να ανοίξει την αγκαλιά του και να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία, που θα βρουν καταφύγιο στη χώρα μας, εγκαταλείποντας τόσο βίαια την πατρίδα τους.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία «Εποχιακά», του eshop: hamogelo.gr και ανακαλύψτε χρήσιμα δώρα, με αξία, όπως λαμπάδες και πασχαλινά δώρα. Αποκτήστε τις Πασχαλινές κάρτες του Οργανισμού, φυσικές ή ηλεκτρονικές, και μεταφέρετε ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς στους αγαπημένους σας και στα παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός. Τα Πασχαλινά είδη είναι δημιουργίες των πολύτιμων εθελοντών και εργαζομένων, οι οποίοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, δημιούργησαν όμορφες ιδέες, ώστε να μετατρέψουν το φετινό Πάσχα σε μία αισιόδοξη περίοδο.

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στη μόνιμη συλλογή ειδών του e-shop!

Χρήσιμα δώρα θα βρείτε και στις υπόλοιπες κατηγορίες του e-shop, όπως βαμβακερές τσάντες, περίτεχνα μενταγιόν, βραχιολάκια σιλικόνης ή βραχιολάκια ενίσχυσης των τεσσάρων πυλώνων Δράσεων του Οργανισμού και πολλά άλλα είδη σπιτιού και γραφείου, που φέρουν το λογότυπο ή τα εικαστικά του «Χαμόγελου». Οι μικροί μας φίλοι θα ενθουσιαστούν με την παιδική γωνιά του e-shop, όπου τους περιμένουν δημιουργικά και διασκεδαστικά παιχνίδια, βιβλία και μια μεγάλη ποικιλία σε παιδικά είδη.

Μέσα από την απόκτηση μιας λαμπάδας ή ενός παιχνιδιού από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά διδάσκονται την αξία της αλληλεγγύης και, παράλληλα, μεταφέρουν τη δική τους χαρά και το πλατύ, ζεστό τους Χαμόγελο στα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.

Επισκεφτείτε μας στο  https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/