Ο αθλητής του Red Bull, Νικόλας Πλυτάς, βρέθηκε στα εντυπωσιακά, σεληνιακά τοπία της Μήλου για να βγάλει το ονειρικό του line και σε προσκαλεί να γίνεις μέρος της παραγωγής μέσα από το TikTok livestream, τη Δευτέρα 06/06 στις 17:00, στο @redbullgre.

Νομίζεις ότι είναι όλα όσο εύκολα τα κάνει να φαίνονται;

Η απάντηση εννοείται είναι όχι!

Μπορεί ο Έλληνας πρωταθλητής να είναι μάστερ των water sports, αλλά μέσα από αυτό το project έζησε για λίγο στα άκρα, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όριά του. Οι ώρες προπόνησης ήταν ατελείωτες και η αφοσίωση του στο όραμά του ήταν πολύ δυνατή, ωστόσο τα άλματα, τα drops, τα rides μέσα από σπηλιές και τούνελ, χρειάστηκαν τεράστια ακρίβεια, μεγάλη ταχύτητα και φυσικά πολλές προσπάθειες!

 

Μπες στο account @redbullgre στο TikTok, γίνε για λίγο μέρος της ομάδας και μάθε τα πάντα για αυτό το project. Ο ίδιος ο Νικόλας, θα σου εξηγήσει για το πώς ένιωθε μετά από κάθε προσπάθεια αλλά και το πώς συνεργάστηκε με την Linea Rossa της Prada – που του παρείχε τα ιδανικά ρούχα για αυτό του το εγχείρημα – αλλά και με την ομάδα Luna Rossa, η οποία σχεδίασε και κατασκεύασε την τέλεια σανίδα για να μπορέσει να ολοκληρώσει το project με επιτυχία.

Μέχρι τότε, και πάντα με το TikTok ως Media Partner, δες τα εντυπωσιακά action clips και μην ξεχάσεις να συντονιστείς Δευτέρα 06/06 στις 17:00, στο @redbullgre.