Αυτό το Σάββατο πρόκειται να το περάσεις άκρως δημιουργικά και παραγωγικά, στο ημερήσιο #JobDay Παπάγου-Χολαργού. Για να μάθεις που, πότε και πως θα κάνεις το επόμενο βήμα σου!jobdaylogo

Το #JobDay Παπάγου-Χολαργού αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Πρόκειται για μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Αναλυτικότερα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού περιλαμβάνει τις Εταιρικές Συμμετοχές με stand στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου εκπρόσωποι εταιριών, συμβούλων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να αφουγκραστούν ανάγκες, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρίας τους.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν Workshop Αναζήτησης Εργασίας στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch – Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Το Συνεδριακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης» όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση, Recruiting trends – Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην «Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου» όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη του HR Community.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/