Τραγωδία για την Nicki Minaj που θρηνεί για τον πατέρα της, Robert Maraj, μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, ο 64χρονος διέσχιζε δρόμο του Λονγκ Αιλαντ της Νέας Υόρκης όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον Maraj, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής λίγο αργότερα. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματα του. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού.

Ο οδηγός του οχήματος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και οι αρχές ζήτησαν την βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του. Ο Μαράζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε από τα τραύματά του το Σάββατο.

Η σχέση της Nicki Minaj με τον πατέρα της, Robert Maraj

Θλίψη στην οικογένεια της Μινάζ, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μόλις πριν 4 μήνες. Η Nicki, γεννημένη με το όνομα Ονίκα Τάνια Μαράζ στο Τρινιντάντ και μεγαλωμένη στην Νέα Υόρκη, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση της με τον πατέρα της. Επίσης, έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε συνέντευξή της, το 2015, στους New York Times, η Μινάζ είπε ότι ποτέ δεν είχε κακοποιηθεί προσωπικά από τον πατέρα της. «Ήταν απλώς έρμαιο των καταχρήσεων. Τον άκουγα πάντα να φωνάζει και να βρίζει. Και με έκανε να πιστεύω ότι αυτός ήταν ο τρόπος να αλληλεπιδρά κανείς, γιατί έτσι τον έβλεπα να κάνει ο ίδιος».

Ωστόσο, ο Robert Maraj κακοποιούσε τη μητέρα της, Κάρολ. «Έπινε πολύ και έκανε πολλά ναρκωτικά και γινόταν βίαιος. Όταν έβαλε φωτιά στο σπίτι μας, προσπαθούσε να σκοτώσει την μητέρα μου. Ευτυχώς, εκείνη πρόλαβε και βγήκε προτού το σπίτι καεί ολοσχερώς. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι άν η μητέρα μου ήταν πιο δυνατή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Και σκεφτόμουν ότι εάν γίνω δημοφιλής και πετυχημένη, θα μπορώ να αλλάξω την ζωή της».