Οι κατηγορίες του ThatsLife που έγιναν ανάρπαστες, το XMAS LIFE και το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, επέστρεψαν δυναμικά και μπορείτε πλέον να τις βρείτε πάνω δεξιά στις κατηγορίες της αρχικής μας σελίδας.

Xmas Life

Στο XMAS LIFE θα βρείτε όλα όσα αφορούν την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου: τα Χριστούγεννα! Ακόμη και εάν τα φετινά Xmas είναι κάπως… ιδιαίτερα λόγω της κατάστασης που ζούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα γιορτάσουμε. Στην κατηγορία θα βρείτε σούπερ χριστουγεννιάτικες συνταγές όπως γιορτινά oreo truffles, diy στολίδια, cute σκυλάκια που φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικά τους, τον λόγο που τρώμε γαλοπούλα τα Χριστούγεννα και πολλά άλλα.

Τι περιμένεις; Μπες στην κατηγορία XMAS LIFE και μπες στο γιορτινό κλίμα!

MENOYME ΣΠΙΤΙ

To MENOYME ΣΠΙΤΙ ήταν η αγαπημένη κατηγορία όλων την περασμένη καραντίνα. Τώρα, στο lockdown 2.0 μέλλει να μας κρατήσει και πάλι συντροφιά με τις καλύτερες προτάσεις για ταινίες, με diy κόλπο για μάσκα από κάλτσα, συνταγή για χειροποίητο αντισηπτικό, γυμναστική στο σπίτι, νέες πληροφορίες για τον Covid-19, τρόπους να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα και ότι άλλο χρειάζεται να ξέρουμε για τον κορωνοϊό.

ΜΕΝΟΥΜΕ (και πάλι) ΣΠΙΤΙ: Μία κατηγορία ενημερωτική και ψυχαγωγική με σεβασμό προς τον αναγνώστη!