Αν σου αρέσει να ξεπερνάς τα όριά σου, σε ιντριγκάρουν οι προκλήσεις και βαριέσαι το απλό τρέξιμο, τότε το Red Bull Σκαλάκια είναι ο ιδανικός αγώνας για εσένα. Μια μοναδική διαδρομή μέσα στη φύση, μαζί με τους καλύτερους αθλητές ορεινού τρεξίματος συνθέτουν έναν απαιτητικό αγώνα, ο οποίος όμως προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση.

Σε μια από τις πιο γνωστές και δύσκολες χωμάτινες «σκάλες» της Πάρνηθας – τα διάσημα πλέον σε όλους «Σκαλάκια» – οι συμμετέχοντες θα αναμετρηθούν σε ένα μονοπάτι μήκους 1.8 χιλιομέτρων και 450 μέτρων υψομετρικής διαφοράς, μέσα σε ένα εκπληκτικό δάσος, με θέα την Αθήνα.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος;

Από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 28 Μαρτίου, σε καλούμε να τρέξεις στα Σκαλάκια, καταγράφοντας τον χρόνο σου από το ρολόι ή το κινητό σου, μέσω της εφαρμογής Strava και να μας στείλεις το χρόνο σου. Εναλλακτικά, μπορείς να συναντήσεις τους «χρονομέτρες» που θα βρίσκονται στη διαδρομή σε επιλεγμένες μέρες. Στη συνέχεια, στείλε μας το link με την επίδοσή σου στο redbull.com/skalakia και διεκδίκησε μια θέση στην 50άδα του Μεγάλου Τελικού στις 2 Απριλίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείς να συμμετέχεις όσες φορές θέλεις.

Το Σάββατο 2 Απριλίου οι 50 καλύτερες επιδόσεις θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο και ένα μοναδικό διήμερο workshop με τον διεθνή αθλητή της Red Bull Luka Kovacic. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα είναι γεμάτο προπονήσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, αλλά και πολύ fun. Για τον 1ο νικητή, πέραν του workshop θα υπάρχει και χρηματικό έπαθλο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντας που θα προκριθούν στην τελική φάση θα λάβουν αναμνηστικό Red Bull kit, μαζί με τις προσωπικές φωτογραφίες τους από τον αγώνα. Τέλος, ο αθλητής με τις περισσότερες έγκυρες συμμετοχές κερδίζει δωροεπιταγή για αθλητικά είδη.

Κάνε την προθέρμανσή σου, βάλε τα αθλητικά σου και ξεκίνα την ανάβαση!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: redbull.com/skalakia