Ο κ. Δημήτρης είναι από το 1999 ιδιοκτήτης της Στοάς στον Πειραιά. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις νόστιμους και ιδιαίτερους μεζέδες με την παρέα σου. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ένα νέο του εγχείρημα που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, το ανέπαφο delivery.

Μιλήσαμε μαζί του και μας εξήγησε πως λειτουργεί το νέο concept που εγγυάται 100% ασφαλές και καθαρό φαγητό.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το Ανέπαφο delivery?

Σεβόμαστε πάρα πολύ τους πελάτες μας. Ξεκινώντας από αυτό σαν αρχή, βρήκαμε έναν τρόπο να αισθάνονται και οι ίδιοι ασφαλείς κάθε φορά που απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ελληνική συνήθεια … τον Τυλιχτό Γύρο.

Φυσικά μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό, και εν όψει του κορωνοϊού, έχουν ήδη ξεκινήσει να ακολουθούν ανάλογη τακτική όπως KFC και McDonalds με την χρήση του ανέπαφου delivery.

ανέπαφο delivery

Πείτε μας μερικά λόγια για τη διαδικασία του ανέπαφου Delivery

Αποστειρώνουμε το Τυλιχτό μαζί με την συσκευασία στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Στη συνέχεια με μια ειδική αποστειρωμένη τσιμπίδα το Τυλιχτό τοποθετείται στο ειδικό delivery box το οποίο επίσης αποστειρώνεται σε κάθε παραγγελία και φεύγει για τον πελάτη.

Έτσι, γνωρίζει ο πελάτης ότι πάντα το φαγητό του είναι ασφαλές. Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται και για τις βιολογικές τηγανητές πατάτες. Αυτό είναι το ανέπαφο delivery.

Φυσικά εδώ πρέπει να πούμε ότι το Τυλιχτό σας δεν μοιάζει με τα άλλα…

Ναι, η αλήθεια είναι πως το σουβλάκι μας έρχεται σε δύο τεμάχια ενώ πρώτα έχει διπλωθεί σε δύο χειροποίητες φρέσκες πίτες από αλεύρι ζέας. Στα τυλιχτά χρησιμοποιούμε αποκλειστικά βιολογικό μαύρο χοίρο, μαύρο κοτόπουλο και Black Angus USA μοσχάρι. Φυσικά όλα αυτά συνοδεύονται για ένα τέλειο αποτέλεσμα με βιολογικά λαχανικά.

ανέπαφο delivery

Τι μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο μαγαζί σας; 

Μπορείτε να απολαύσετε και μικρούς και λιτούς μεζέδες από τις νησιωτικές και ορεινές περιοχές της Ελλάδας, με την δική μας δημιουργική προσέγγιση και παρουσίαση.

Επεκτείναμε το μενού με βάση εξαιρετικές πρώτες ύλες όπως: μαύρος χοίρος, βουβάλι κερκίνης, ελληνικό βραχυκέρατο μοσχάρι, μαύρο κοτόπουλο, Black Angus USA και προϊόντα μικρών παραγωγών. Μαγειρεύουμε με αγάπη με τελευταία μας τα ζυμάρια, πίτες, ψωμιά που παρασκευάζουμε από δίκοκκο αλεύρι ζέας. Ακόμη, εν όψει Καθαράς Δευτέρας θα τρελαθείτε με την λαγάνα μας. Την ψήνουμε την στιγμή της παραγγελιάς, ολόφρεκια και ζεστή.

Που μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα σας;

Μα φυσικά στο site μας biogyros.gr αλλά και στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook.

Για delivery μπορείτε να μας καλέσετε στο 2104178470. Επιπλέον αν θέλετε να έρθετε για take away η διεύθυνση μας είναι Καραολή & Δημητρίου 5 στον Πειραιά στην Στοά μας όπου μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο Τυλιχτό αλλά χορταστικά gourmet πιάτα σε απίστευτες τιμές.