Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Στρέψε όλη σου την προσοχή σε πνευματικά θέματα. Ξεκίνα yoga ή διαλογισμό που θα σε βοηθήσει να συνδυάσεις σωματική άσκηση με διαλογισμό.

Ταύρος

Ζήτα τη στήριξη των φίλων σου. Είναι αυτοί που σε γνωρίζουν καλύτερα και θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείνεσαι στο σπίτι…

Δίδυμοι

Μην κολλάς σε γεγονότα από το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις προς τα εμπρός! Ξεκίνα την ημέρα σου σαν να είναι η πρώτη σου μέρα στον πλανήτη.

Καρκίνος

Συναισθηματικές εκρήξεις είναι πιθανό να προκύψουν αν δεν είσαι προσεκτικός. Βεβαιώσου πως δεν είσαι ευάλωτος σε κριτική που μπορεί να σου ασκήσουν οι γύρω σου.

Λέων

Οι φίλοι σου μπορεί να σε έχουν χάσει τώρα τελευταία αλλά κάνε μια εμφάνιση όπου ξέρεις ότι θα σε προσέξουν και η παρουσία σου θα εκτιμηθεί!

Παρθένος

Μην ενεργείς σαν να ξέρεις τα πάντα. Αυτή η στάση σου δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Να θυμάσαι ότι ο καθένας που συναντάς στη ζωή σου έχει να σου διδάξει κάτι γι’ αυτό μην αγνοείς κανέναν.

Ζυγός

Τα λόγια σου για έναν περίεργο λόγο αποπνέουν μια δύναμη. Θα διαπιστώσεις πως οι πράξεις σου και τα συναισθήματά συνδέονται. Πάρε αυτή την ευκαιρία για να πας ένα βήμα μπροστά.

Σκορπιός

Σπάσε τα δεσμά που σε εγκλωβίζουν από την επίτευξη των στόχων σου. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι και ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχεις αυτό. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και άτομα που έχουν ίδιους στόχους με εσένα.

Τοξότης

Αν αισθάνεσαι ότι η ενέργειά σου εξαντλείται να ξέρεις πως πάντα υπάρχει ένα εφεδρικό δοχείο. Μην το αγνοείς αυτό! Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου αλλά το καλό είναι ότι λειτουργείς πιο αποδοτικά υπό πίεση.

Αιγόκερως

Βάλε λίγο ζωντάνια στην καθημερινότητά σου σήμερα. Απόλαυσε την ημέρα σου όπως έρχεται και εκμεταλλεύσου τις δυνάμεις σου στο έπακρο!

Υδροχόος

ώστε extra ώθηση στην ενέργεια σας σήμερα! Κάνε πράγματα που θα βοηθήσουν και τους δικούς σου ανθρώπους γιατί σε χρειάζονται!

Ιχθύες

Μην δίνεις βάση σε πράγματα που δεν έχουν ουσία. Καθόρισε ποιες είναι οι ανάγκες σου και τι σε κάνει πραγματικά  happy και προσπάθησε να τα υλοποιήσεις!