Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Σήμερα ποιος σε πιάνει! Θέλεις και μπορείς να κάνεις τα πάντα! Η ενέργειά σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείς να καταφέρεις ότι επιθυμείς!

Ταύρος

Eίναι πιθανό να είσαι λίγο συγκρατημένη από ορισμένα τραυματικά γεγονότα του παρελθόντος. Για να μπορέσεις να προχωρήσεις όμως θα πρέπει να τα ξεπεράσεις.

Δίδυμοι

Xρησιμοποίησε με σύνεση ότι πληροφορία δεχτείς σήμερα. Εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρεις μια απόφαση. Πρέπει να καταλάβεις τι θέλεις από τη ζωή σου.

Καρκίνος

Είναι πιθανό ότι βάλεις στόχο σήμερα να το πετύχεις. Αντιμετώπισε απευθείας τα προβλήματα που ενδεχομένως να έχεις. Μην αφήνεις όμως να σου παίρνουν όλη σου την ενέργεια.

Λέων

H ενέργεια σου μπορεί να είναι στα υψηλότερα επίπεδα που μπορεί να ήταν ποτέ! Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ της! Είσαι έτοιμη για νέες κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς από τυχόν προβλήματα αλλά και από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ζυγός

Βάλε λίγη δημιουργικότητα στη ζωή σου σήμερα! Άλλαξε το οτιδήποτε σου φαίνεται μονότονο. Μπορεί να είναι το σπίτι σου οπότε και κάνε κάποιες αλλαγές.

Σκορπιός

Πολύ τρέξιμο έχει η σημερινή ημέρα. Δεν πειράζει καθόλου μην αφήσεις να σε επηρεάσει αρνητικά όλο αυτό. Είναι για καλό. Ξεμπερδεύεις με ότι υποχρεώσεις έχεις.

Τοξότης

Είσαι έτοιμος για δραστικές αλλαγές στη ζωή σου; Τα επαγγελματικά σου θα σημειώσουν άνοδο από το πουθενά. Να είσαι προετοιμασμένη να καταλάβεις τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σου!

Αιγόκερως

Το ξέρεις ότι βρίσκεσαι κοντά στην επίτευξη των στόχων σου; Το έχεις καταλάβει τον τελευταίο καιρό πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο; Σήμερα θα το ζήσεις πάντως!

Υδροχόος

Έχεις κρυμμένα ταλέντα και τα ανακαλύπτεις σιγά σιγά. Άργησες κιόλας μη σου πω! Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε; Οπότε και εκμεταλλεύσου τώρα τα χαρίσματά σου και αξιοποίησε τα όπως πρέπει.

Ιχθύες

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια σημαντική αλλαγή στην ζωής σου και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα. Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό γιατί είναι πιθανό να λάβεις κάποιες σημαντικές πληροφορίες!