Ενώ έξω κάνει κρύο και το τοπίο έχει ντυθεί στα λευκά δεν μπορούσα να μην σκεφτώ εκείνους που δεν αντέχουν το κρύο και μάλλον δεν απολαμβάνουν το χιόνι όσο εγώ! Με ποιο κριτήριο όμως το σκέφτομαι; Με αυτό των ζωδίων… Φυσικά και κάποια ζώδια δεν αγαπούν το κρύο και μάλλον ονειρεύονται την μέρα που θα σκάει ο τζίτζικας για να νιώσουν ωραία! Ποια ζώδια αντιπαθούν τον κρύο;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για την ευαίσθητη και συναισθηματική του φύση. Προτιμούν τη ζεστασιά και την άνεση από το κρύο και τον σκληρό καιρό, κάνοντας τον χειμώνα λιγότερο αγαπημένη εποχή. Επηρεάζονται εύκολα από την πτώση της θερμοκρασίας και τείνουν να νιώθουν μεγαλύτερη κατάθλιψη και απομόνωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης γνωστό για την αγάπη του για την άνεση, την πολυτέλεια και τη σταθερότητα. Απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και δεν ανέχονται τίποτα που μπορεί να διαταράξει την ηρεμία και την άνεσή τους. Το κρύο είναι πηγή δυσφορίας για τους Ταύρους, καθώς προτιμούν να περιβάλλονται από ζεστασιά και άνεση ανά πάσα στιγμή.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γνωστό για την αυτοπεποίθηση και περήφανη προσωπικότητά του. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και να απολαμβάνουν τις ζεστές, ηλιόλουστες μέρες. Ο κρύος καιρός είναι εμπόδιο για τον Λέοντα, καθώς περιορίζει την κίνησή του και τους δυσκολεύει να εκφραστούν. Αποθαρρύνονται εύκολα από τις σκληρές συνθήκες και τείνουν να υποχωρούν σε εσωτερικούς χώρους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για την έντονη και μυστηριώδη προσωπικότητά του. Προτιμούν την άνεση του σπιτιού τους και δεν τους αρέσει να βγαίνουν έξω στο κρύο. Είναι πολύ ευαίσθητα στις αλλαγές της θερμοκρασίας και τείνουν να αισθάνονται αδιαθεσία κατά τους χειμερινούς μήνες.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα γνωστό για τη μοναδική και αντισυμβατική προσωπικότητά του. Δεν ενοχλούνται εύκολα από τίποτα και είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση. Ωστόσο, το κρύο είναι μια πρόκληση για τους Υδροχόους, καθώς προτιμούν να περιβάλλονται από ζεστασιά και άνεση.

Ενώ ορισμένοι μπορεί να θεωρούν ότι ο χειμώνας είναι μια μαγική και όμορφη εποχή, αυτά τα ζώδια προτιμούν να περιμένουν την άνοιξη και τις πιο ζεστές μέρες που έρχονται.