Πλέον, μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γάλα ή χυμό σε χάρτινη συσκευασία Tetra Pak με μη αποσπώμενο καπάκι! Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζεις την εξαιρετική γεύση με όλα τα πολύτιμα συστατικά του προϊόντος που αγαπάς και συμβάλλεις στη μείωση των απορριμμάτων, αφού το νέο μη αποσπώμενο καπάκι ανακυκλώνεται μαζί με τη συσκευασία.

2+1 λόγοι για να διαλέξεις χάρτινες συσκευασίες  Tetra Pak με μη αποσπώμενο καπάκι

  1. Μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα: Συμβάλλεις στη μείωση πλαστικών απορριμμάτων από πλαστικά μιας χρήσης, περισσότερο από το μισό, αποφεύγοντας περιβαλλοντική ζημιά που διαφορετικά θα κόστιζε 22 δισεκατομμύρια ευρώ, έως το 2030. Χρησιμοποιώντας  συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια θα αποφευχθεί η εκπομπή 3,4 εκατομμυρίων τόνων ισοδύναμου CO2 έως το 2030 (πηγή European Commission: Singleuse plastics: New EU rules to reduce marine litter).
  2. Ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας: Οι χάρτινες συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια αφού ανακυκλωθούν αποκτούν νέα ζωή, αφού μετατρέπονται σε χρήσιμα προϊόντα όπως γλάστρες, χαρτοπετσέτες και πολλά άλλα.
  3. Ευκολία στη χρήση: Είναι ιδιαίτερα εύκολες στη χρήση, αφού απολαμβάνεις το αγαπημένο σου προϊόν εύκολα και γρήγορα. Ανοίγεις τη συσκευασία, γυρίζοντας το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια το ανασηκώνεις. Απολαμβάνεις και για να κλείσεις το καπάκι, το πιέζεις προς τα κάτω μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό “κλικ”. Στη συνέχεια, ανακυκλώνεις τη συσκευασία στον κάδο ανακύκλωσης.

Μάθε περισσότερα εδώ:

https://www.tetrapak.com/en-gr/solutions/packaging/packaging-material/openings-and-closures/tethered-caps