H Shiseido συναντά τη νέα της μούσα στο πρόσωπο της ελληνίδας ηθοποιού Μαρίας Ναυπλιώτου -μιας γυναίκας που συνδυάζει την κομψότητα με τη δύναμη της φυσικής λάμψης. Η ίδια, προσεγγίζοντας την ομορφιά σε αρμονία με τις αξίες της Shiseido, προτείνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να αποδεχθούμε την ηλικία μας και να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σημασία έχει άλλωστε, να ανακαλύψουμε τη δύναμη μέσα μας και να αναδείξουμε την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μαρία Ναυπλιώτου ©Roula Revi

Την φιλοσοφία αυτή έρχεται να πλαισιώσει η νέα σειρά περιποίησης Vital Perfection με την καινοτόμο σύνθεσή της, εμπνευσμένη από την νευροεπιστήμη με τη νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido, η οποία βοηθά την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και την απώλεια ελαστικότητας. Σε μία μόλις εβδομάδα έχουμε αποτελέσματα lifting και σε τέσσερις εβδομάδες η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και λαμπερή. Τα προϊόντα της Vital Perfection έχουν πλούσια και ενυδατική υφή που χαρίζει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.

Μαρία Ναυπλιώτου ©Roula Revi

«Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής. Eίναι σημαντικό η εσωτερική αυτή πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido με την νέα Vital Perfection, ενισχύει την έννοια της παντοτινής αυτής ομορφιάς», δήλωσε σχετικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαρία Ναυπλιώτου ©Roula Revi

Μαρία Ναυπλιώτου ©Roula Revi

Photo Credits: Roula Revi
Styling: Christos Alexandropoulos
Make Up: Vangelis Thodos